Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSpontaneitate muzicală la prima ediţie pe 2014 de "Paperjam"

Spontaneitate muzicală la prima ediţie pe 2014 de „Paperjam”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Paperjam” este un eveniment de muzică live, improvizată ale cărei baze au fost puse în 2012. Pe scurt, artiştii nu cântă „după reguli”, după notele de pe partituri, nu există piese şi nici repetiţii. În acest ambient ce conferă artiştilor posibilitatea de creaţie „sans rivages”, o nelimitare a actului creator, s-au întâlnit mai mulţi artişti de-a lungul celor doi ani. În ciuda faptului că, în primul an evenimentul s-a derulat într-o formulă fixă, Ovidiu Zimcea (chitară, electronice), Lucian Naste (chitară, electronice), Mihai Moldoveanu (bas), Sergiu Cătană (tobe), alături de invitaţi speciali, în prezent muzicienii variază. Primul EP „Papercuts” a fost lansat în anul 2013 şi poate fi ascultat AICI

Băieţii aduc o nouă ediţie, în noul an, într-o nouă locaţie, cu doi invitaţi noi. Unul dintre fondatori, Mihai Moldoveanu, ne-a povestit mai multe. „Am vizitat Electric Theatre înainte de deschiderea oficială și mi s-a părut un loc excelent, foarte bine potrivit pentru evenimentul nostru. Spațiul este și tratat acustic foarte bine, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Practic Paperjam, fiind un eveniment, nu are o formulă fixă. Muzicienii care cântă în Paperjam variază. Pentru ediția #16 avem doi muzicieni care cântă pentru prima dată în Paperjam: chitaristul Vlad Sturdza și toboșarul Flavius Retea.”

Ediţia cu numărul 16 va avea loc pe data de 22 februarie, începând cu orele 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare