ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un timișorean a câștigat locul I în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

adi ionescuPilotul timișorean Adrian Ionescu a obținut cel mai bun timp al primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă, la grupa A, echipa pentru concurează, atât el cât și alt pilot din Timișoara, Raul Szene, Kremsmueller Rally Team clasându-se pe locul doi.

Intrat în cursă în grupa A, cu un bolid Mitsubishi Evo IX, Adi Ionescu (foto, în echipament alb, alături de mașina sa de concurs) se află la primul sezon de ”coastă” ca profesionist, anul trecut evoluând ca debutant. Tânărul pilot timișorean, nevoit să se acomodeze cu o cu totul altă structură a competiției, față de sezonul precedent, dar și cu o mașină nouă, aflat la prima cursă cu o mașină care are tracțiune integrală, a reușit un rezultat extraordinar în cadrul etapei de debut a C.N.V.C., acesta reușind să se claseze la finalul etapei pe locul 1 la grupa A și pe locul 29 din 94 de piloți participanți.

“A fost ceva cu totul deosebit, victoria de la Brașov m-a făcut foarte fericit” a declarat Adrian Ionescu pentru autorally.ro. “Mașina nu are nimic modificat la motor, nu este pregătită conform rigorilor acestei grupe și nu mă așteptam sș pot obține un astfel de rezultat. Eram curios dacă voi putea face față și îmi doream un loc cât mai bun, eventual un podium, însă victoria este și pentru mine o surpriză”. a mai spus Ionescu.

În afara acestui rezultat de excepție, un alt pilot timișorean, Raul Szene, a încheiat pe locul 7 la grupa N, tot pe un Mitsubishi Evo IX, însă clasarea acestuia a fost mai bună în clasamentul Open, acolo unde Szene a terminat pe 26.

Echipa are planuri mari și pentru etapa viitoare a C.N.V.C., dar și pentru ampionatul Național de Raliuri. ”Pentru etapa a II-a a ”naționalului de coastă”, vrem să obținem mai multe podiumuri și chiar victorii atât capiloți cât și ca echipă, dar mai ales sperăm să mergem tot anul în această formulă” a declarat Raul Szene pentru Voceaa Timișului. Acesta a dorit să mulțumească în mod special sponsorului care le asigură vestimanetația, ZorileStore din Mangalia şi sponsorului principal Kremsmueller România, dând totodată asigurări că echipa nu va neglija nici competiția națională de Raliuri. ”Obiectivul principal este Campionatul Național de Viteyă în Coastă, nu cel de Raliuri, dar dacă ne ajută Dumnezeu vom lua startul și în Raliul Deltei, două echipaje: Raul Szene pilot și Ghinea copilot pe Honda Civic de grupa N și Adi Ionescu cu Victor Pop pe o Toyota Celica la grupa H” a mai spus timișoreanul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore