Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSebastian Spanache Trio, din nou la Timișoara, pe scena Teatrului Național

Sebastian Spanache Trio, din nou la Timișoara, pe scena Teatrului Național

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sebastian Spanache Trio va urca pe scena Teatrului Național pentru un nou concert memorabil susținut în fața timișorenilor, la patru ani după prima apariție în capitala Banatului. Evenimentul va avea loc vineri, 27 noiembrie 2015, cu începere de la ora 19.00.

În urmă cu patru ani, cei care vor concerta peste trei zile în orașul de pe Bega și-au lansat la Timișoara primul material discografic (cd demo – producție proprie). De atunci, Sebastian Spanache Trio a concertat pe scenele marilor festivaluri din România, precum Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, Bucharest Hazz Festival. Aceștia au susținut și turnee internaționale de jazz, la Berlin, Viena, Praga, Budapesta, Cracovia, Bratislava, Vroslav, Belgrad sau Szeged.

Astfel, după patru ani, Sebastian Spanache Trio va reveni pe scena timișoreană, în cadrul evenimentului organizat de Asociația Culturală NABU, în parteneriat cu Teatrul Național Timișoara și cu Sprijinul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare