AcasăStiriAdministratieÎn 10 decembrie aflăm dacă transportul în comun din Timişoara devine gratuit...

În 10 decembrie aflăm dacă transportul în comun din Timişoara devine gratuit până la sfârşitul anului

Transportul pe mijloacele de transport în comun din Timişoara va fi gratuit până la sfârşitul anului, dacă Consilul Local va aproba acest lucru. Următoarea sedinţă pentru aprobarea hotărârilor consiliului local din Timişoara va avea loc marti – 10 decembrie.

În cazul în care propunerea primarului – Nicolae Robu va fi aprobată de consiliu, din 11 decembrie transportul în comun din Timişoara va fi gratuit până la sfârşitul anului.

Administraţia doreşte aprobarea acestei propuneri pentru a încuraja circulaţia cu aceste mijloace de transport şi astfel decongestionarea traficului aglomerat de actualele lucrări la structura oraşului. Primarul Timişoarei promite că se va ocupa de mărirea frecvenţei de circulaţie a mijloacelor RATT pentru a fi mai atractive pentru cetăţeni

Dacă această gratuitate măreşte numărul de persoane ce vor circula cu mijloacele în transport în comun şi la decongestionarea traficului, vom prelungi aceast beneficiu si în luna ianuarie” a declarat primarul Nicolae RobuDacă nu vedem o scădere a aglomeraţiei în trafic nu vom face prelungirea pe luna ianuarie a anului 2014

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente