Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentHelp25 luptă alături de femeile cu cancer la sân

Help25 luptă alături de femeile cu cancer la sân

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cel mai spectaculos  moment va fi aprinderea Bradului de Crăciun Help25, brad dedicat femeilor din Regiunea de Vest,  ce va fi poziţionat chiar în centrul orașului și care va fi  un simbol al acestei sărbători care celebrează Nașterea, dar și un simbol al Vieţii, al luptei noastre împotriva cancerului la sân. Acest moment deosebit va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 1930, bradul fiind poziţionat în imediata apropiere a scenei din Piaţa Victoriei.
La acest eveniment ni se vor alătura Ambasadoarele Help25, care vor aprinde luminiţele din brad și vor susţine Programul de Depistare Precoce a Cancerului la Sân Help25. Veţi avea, astfel, ocazia, să le cunoașteţi pe cele 25 de Doamne minunate, femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media sau din lumea show business. Sunt femei care au decis să sprijine Campania Help25 și care și-au împărtășit gândurile și motivaţia pentru care au ales să se implice, transpunându-le pe toate într-un catalog ce va fi prezentat tot în prima parte a lunii decembrie.
Tot pentru femeile ce suferă de cancer la sân a fost organizată şi o fundă umană în centrul timişorean precum şi un flash-mob în cadrul Iulius Mall Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cancerul la sân, depistat cu 2 ani înainte de a putea fi descoperit prin palpare, cu ajutorul unui aparat performant, la Spitalul Victor Babeş...

Din această săptămâna, la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara a fost...

„Dovleacul Roz” se întoarce la Timișoara pentru a lupta împotriva cancerului la sân

Implementarea unui program de informare și diagnosticare a cancerului la sân, acesta este scopul...

Gest umanitar extraordinar din partea comunităţii. Ce s–a întâmplat în cadrul campaniei Help25 FOTO

Este vorba despre bolnavi aflați în stadii avansate ale bolii, oameni suferinzi, care-și petrec...