Help25 luptă alături de femeile cu cancer la sân

- Advertisement -

Cel mai spectaculos  moment va fi aprinderea Bradului de Crăciun Help25, brad dedicat femeilor din Regiunea de Vest,  ce va fi poziţionat chiar în centrul orașului și care va fi  un simbol al acestei sărbători care celebrează Nașterea, dar și un simbol al Vieţii, al luptei noastre împotriva cancerului la sân. Acest moment deosebit va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 1930, bradul fiind poziţionat în imediata apropiere a scenei din Piaţa Victoriei.
La acest eveniment ni se vor alătura Ambasadoarele Help25, care vor aprinde luminiţele din brad și vor susţine Programul de Depistare Precoce a Cancerului la Sân Help25. Veţi avea, astfel, ocazia, să le cunoașteţi pe cele 25 de Doamne minunate, femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media sau din lumea show business. Sunt femei care au decis să sprijine Campania Help25 și care și-au împărtășit gândurile și motivaţia pentru care au ales să se implice, transpunându-le pe toate într-un catalog ce va fi prezentat tot în prima parte a lunii decembrie.
Tot pentru femeile ce suferă de cancer la sân a fost organizată şi o fundă umană în centrul timişorean precum şi un flash-mob în cadrul Iulius Mall Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

„Dovleacul Roz” se întoarce la Timișoara pentru a lupta împotriva cancerului la sân

Implementarea unui program de informare și diagnosticare a cancerului...

Roz pentru Timişoara….. Roz pentru toată ţara

Dacă anul trecut Bradul Help25 a ocupat un loc...

Help25 – obiectiv îndeplinit!

Datorită sprijinului şi donaţiilor oferite de comunitate şi de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img