AcasăStiriCulturaFundaţia Triade aduce "Un om de milioane"

Fundaţia Triade aduce „Un om de milioane”

Spectacolul va fi găzduit de către Galeria Triade, teatrul fiind o premieră a acesteia. Montarea va aparţine Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad iar povestea se va derula sub premisa unei poveşti sensibile şi surprinzătoare inspirate de celebrul text cehovian „Livada de vișini”.

“Există în universul ascuns al fiecăruia dintre noi o livadă plină de vișini în floare amenințată de tăiere.
Paznicul livezii imaginate de mine se numește Pitea Pavlovici și vă invită sâmbătă, la Triade pentru a uita de necazuri, sarcini, ambiții importante sau alte și alte îndatoriri mărunte care preschimbă fiecare zi a vieții noastre într-o înșiruire de ceasuri mărunte. Eu  mă voi strecura printre domniile voastre, încet, încet, fără să vă tulbur, și vă voi dezvălui noutăți despre sosirea de la Paris a dulcei și distinsei doamne,  Liubov Andreevna. “ spune Ioan Peter.

Spectacolul se va derula sâmbătă, 7 decembrie, la ora 19.00 iar, cu acest spectacol, teatrul arădean continuă proiectul “Punte de teatru” inițiat în luna septembrie a acestui an.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente