Liga Bănăţeană cere demisia deputatului Horia Cristian! Vezi prin ce metodă încearcă să obţină asta

- Advertisement -

„Suntem profund surprinşi şi revoltaţi de declaraţiile făcute de deputatul PNL de Timişoara, Horia Cristian, în chestiunea alocării de fonduri pentru construirea unor spitale regionale de urgenţă. Domnul deputat pare să fi uitat scopul prezenţei sale în Parlamentul României – respectiv apărarea şi promovarea intereselor Timişoarei şi ale timişorenilor – şi s-a transformat într-o simplă portavoce a Guvernului şi a conducerii centralizate la nivel de partid şi de stat. Revenirea ulterioară a deputatului asupra subiectului nu îl disculpă ci, din contră, dovedeşte că domnia sa nici în urma reacţiei opiniei publice nu conştientizează care este misiunea domniei sale în Parlament” explică Liga Bănăţeană.

Declaraţia conform căreia „ar trebui să încetăm să mai considerăm Timişoara buricul pământului este o jignire gravă la adresa tuturor celor care trăiesc şi muncesc în Timişoara, „inclusiv la adresa celor care în 2012 au făcut eroarea de a-l vota pe domnul Horia Cristian” mai spun reprezentanţii Ligii Bănăţene, care consideră că „declaraţia este cu atât mai gravă cu cât ea nu vine din partea unui parlamentar impus de la centru să candideze în Timiş, cum ar fi Ben-Oni Ardelean sau Vasile Blaga, ci din partea unui timişorean get-beget, care şi-a construit întreaga campanie de păcălire a electoratului timişorean pe sloganul <<Iubesc Timişoara!>>”.

„Credem cu tărie că toţi oamenii politici, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, în momentul în care ajung să reprezinte Timişoara şi judeţul Timiş în Camera Deputaţilor sau în Senat TREBUIE să considere că Timişoara este buricul pământului şi să îşi construiască întreaga acţiune politică de la necesităţile oraşului şi judeţului şi ale locuitorilor acestei zone” insistă Liga Bănăţeană.

Reprezentaţii Ligii Bănăţene au făcut şi o listă de solicitări:
1) Conducerea USL Timiş şi birourile de conducere municipal Timişoara şi judeţean Timiş ale PNL să se delimiteze clar şi public de declaraţiile amintite, inclusiv prin retragerea sprijinului politic deputatului Horia Cristian.
2) Demisia lui Horia Cristian din Camera Deputaţilor, un loc în care domnia sa nu numai că nu ne reprezintă, dar se pare că nici nu doreşte să ne reprezinte.

În acest sens Liga Bănăţeană a demarat o petiţie on-line, unde toţi cei interesaţi pot semna pentru a cere demisia deputatului Horia Cristian, AICI.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Nicolae Bitea şi-a dat demisia din funcţia de director al STPT! Acesta invocă motive personale

Nicolae Bitea și-a înaintat demisia din funcția de director...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Deputatul de Timis, Marilen Pirtea explica de ce nu au fost eliminate si pensiile militare

”În dezbaterile despre pensii, principiul echității și principiul contributivității...

Marilen Pirtea: “Taxa pe viciu”, efecte economice negative in cascada. Romania catre recesiune!

Deputatul PNL de Timiș, Marilen Pirtea, vicepreședinte al Camerei...

Marilen Pirtea, deputat PNL: Istoria se repetă. Apar semnele care au precedat criza din 2008

Iresponsabilitatea actualilor guvernanți va arunca România într-o criză autoindusă,...

Premierul Mihai Tudose a demisionat. Cine ar putea sa ii ia locul la guvern

Lovitură de teatru în politica românească. Partidul Social Democrat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare