Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liga Bănăţeană cere demisia deputatului Horia Cristian! Vezi prin ce metodă încearcă să obţină asta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Suntem profund surprinşi şi revoltaţi de declaraţiile făcute de deputatul PNL de Timişoara, Horia Cristian, în chestiunea alocării de fonduri pentru construirea unor spitale regionale de urgenţă. Domnul deputat pare să fi uitat scopul prezenţei sale în Parlamentul României – respectiv apărarea şi promovarea intereselor Timişoarei şi ale timişorenilor – şi s-a transformat într-o simplă portavoce a Guvernului şi a conducerii centralizate la nivel de partid şi de stat. Revenirea ulterioară a deputatului asupra subiectului nu îl disculpă ci, din contră, dovedeşte că domnia sa nici în urma reacţiei opiniei publice nu conştientizează care este misiunea domniei sale în Parlament” explică Liga Bănăţeană.

Declaraţia conform căreia „ar trebui să încetăm să mai considerăm Timişoara buricul pământului este o jignire gravă la adresa tuturor celor care trăiesc şi muncesc în Timişoara, „inclusiv la adresa celor care în 2012 au făcut eroarea de a-l vota pe domnul Horia Cristian” mai spun reprezentanţii Ligii Bănăţene, care consideră că „declaraţia este cu atât mai gravă cu cât ea nu vine din partea unui parlamentar impus de la centru să candideze în Timiş, cum ar fi Ben-Oni Ardelean sau Vasile Blaga, ci din partea unui timişorean get-beget, care şi-a construit întreaga campanie de păcălire a electoratului timişorean pe sloganul <<Iubesc Timişoara!>>”.

„Credem cu tărie că toţi oamenii politici, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, în momentul în care ajung să reprezinte Timişoara şi judeţul Timiş în Camera Deputaţilor sau în Senat TREBUIE să considere că Timişoara este buricul pământului şi să îşi construiască întreaga acţiune politică de la necesităţile oraşului şi judeţului şi ale locuitorilor acestei zone” insistă Liga Bănăţeană.

Reprezentaţii Ligii Bănăţene au făcut şi o listă de solicitări:
1) Conducerea USL Timiş şi birourile de conducere municipal Timişoara şi judeţean Timiş ale PNL să se delimiteze clar şi public de declaraţiile amintite, inclusiv prin retragerea sprijinului politic deputatului Horia Cristian.
2) Demisia lui Horia Cristian din Camera Deputaţilor, un loc în care domnia sa nu numai că nu ne reprezintă, dar se pare că nici nu doreşte să ne reprezinte.

În acest sens Liga Bănăţeană a demarat o petiţie on-line, unde toţi cei interesaţi pot semna pentru a cere demisia deputatului Horia Cristian, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nicolae Bitea şi-a dat demisia din funcţia de director al STPT! Acesta invocă motive personale

Nicolae Bitea și-a înaintat demisia din funcția de director general al Societății de Transport...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....

Deputatul de Timis, Marilen Pirtea explica de ce nu au fost eliminate si pensiile militare

”În dezbaterile despre pensii, principiul echității și principiul contributivității sunt cele mai importante, pentru...