ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fără delicvenţă juvenilă în şcolile din Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au întreprins timp de 4 zile activităţi pentru reducerea riscului de victimizare şi implicarea elevilor în acţiuni infracţionale. Au fost luate în vizor atât şcoli gimnaziale cât şi licee, din Timişoara (Colegiul Tehnic de Vest, Colegiul Economic F.S. Nitti, Şcoala Generală nr.24, Colegiul C.D. Loga) şi Lugoj (Colegiul Naţional Iulia Haşdeu, Şcoala Gimnazială nr.4).

Peste 350 de elevi au avut parte de dezbateri pe diferite subiecte, au primit sfaturi în legătură cu modalităţile ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni sau pentru a nu o lua pe calea delicvenţei juvenile.

Activităţile poliţiştilor se înscriu în cadrul campaniilor de prevenire „Violenţa este arma celor slabi”, „Violenţa în familie, cauza delicvenţei juvenile”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore