Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-au definitivat listele cu candidații pentru Europarlamentare. Vezi aici cine candidează din Timiș!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În ultimele zile, majoritatea partidelor și-au definitivat listele cu candidații pentru un fotoliu în Paralamentul European. Foarte puțini candidați din Timiș ocupă poziții bine clasate pe liste.

Din partea PNL Timiș, doar Cristian Bușoi figurează pe listă, pe poziția 4. Bușoi a mai fost de două ori europarlamentar, timp de un mandat a fost deputat în Parlamentul României, iar în ultimii ani a ocupat poziția de director la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Din partea USD (PSD+PC+UNPR), din Timiș vor fi cinci candidați. Cea mai bine clasată este Maria Grapini, pe locul 5. Grapini a fost Ministru al Turismului și a IMM-urilor, deputat în Parlament.

Următoarea este Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta, și fiica senatorului timișean Ilie Sârbu. De-a lungul carierei, Daciana Sârbu a fost europarlamentar și deputat PSD.

Mult mai jos pe listă, pe poziția 27, se află Sebastian Răducanu, membru în Partidul Social Democrat și fiul deputatului UNPR Ion Răducanu. În trecut, Răducanu a fost preșdinte al TSD (Tineretul PSD). În prezent, social democratul predă la Universitatea de Vest din Timișoara.

Pe poziția imediat următoare este Claudiu Ilaș, directorul Muzeului Satului din Timișoara.Tatăl său, este primarul din Buziaș, Alger Ilaș.

La sfârșitul listei, pe locul 36, este Andra Anca Blotiu, membră a TSD, de meserie inginer programator.

Din partea Mișcării Populare va candida medicul ortoped de la Spitatul Județean, Jenel Pătrașcu.

Cei din Partidul Democrat Liberal au și ei, la fel ca PNL, un singur candidat din Timiș, în persoana  lui Mihăiță Bojin. Bojin este la al doilea mandat consilier județean în CJTimiș iar de profesie este inginer.

În final, din partea Partidului Poporului Dan Diconescu, candidează din județ doar Adrian Diaconu, președintele filialei Timiș a partidului. Diaconu este deputat în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...