S-au definitivat listele cu candidații pentru Europarlamentare. Vezi aici cine candidează din Timiș!

Date:

În ultimele zile, majoritatea partidelor și-au definitivat listele cu candidații pentru un fotoliu în Paralamentul European. Foarte puțini candidați din Timiș ocupă poziții bine clasate pe liste.

Din partea PNL Timiș, doar Cristian Bușoi figurează pe listă, pe poziția 4. Bușoi a mai fost de două ori europarlamentar, timp de un mandat a fost deputat în Parlamentul României, iar în ultimii ani a ocupat poziția de director la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Din partea USD (PSD+PC+UNPR), din Timiș vor fi cinci candidați. Cea mai bine clasată este Maria Grapini, pe locul 5. Grapini a fost Ministru al Turismului și a IMM-urilor, deputat în Parlament.

Următoarea este Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta, și fiica senatorului timișean Ilie Sârbu. De-a lungul carierei, Daciana Sârbu a fost europarlamentar și deputat PSD.

Mult mai jos pe listă, pe poziția 27, se află Sebastian Răducanu, membru în Partidul Social Democrat și fiul deputatului UNPR Ion Răducanu. În trecut, Răducanu a fost preșdinte al TSD (Tineretul PSD). În prezent, social democratul predă la Universitatea de Vest din Timișoara.

Pe poziția imediat următoare este Claudiu Ilaș, directorul Muzeului Satului din Timișoara.Tatăl său, este primarul din Buziaș, Alger Ilaș.

La sfârșitul listei, pe locul 36, este Andra Anca Blotiu, membră a TSD, de meserie inginer programator.

Din partea Mișcării Populare va candida medicul ortoped de la Spitatul Județean, Jenel Pătrașcu.

Cei din Partidul Democrat Liberal au și ei, la fel ca PNL, un singur candidat din Timiș, în persoana  lui Mihăiță Bojin. Bojin este la al doilea mandat consilier județean în CJTimiș iar de profesie este inginer.

În final, din partea Partidului Poporului Dan Diconescu, candidează din județ doar Adrian Diaconu, președintele filialei Timiș a partidului. Diaconu este deputat în Parlament.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare