Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un deputat PNL îl atacă dur pe senatorul de Timiş, Ilie Sârbu – „antibăsistul”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

„Aşa cum ne-a obişnuit partidul domnului Ponta, liderii din eşalonul secund ai partidului apelează la tactica aruncării cu mizerii asupra lui Crin Antonescu, urmând pilda unui ilustru propagandist (condamnat deja de istorie) care îndemna să se calomnieze cât mai mult, poate rămâne totuşi ceva în mentalul colectiv” acuză deputatul PNL Radu Zlati.

„Făcându-se că uită cine este cel care a semnat Pactul de Coabitare cu Băsescu, domnul Sârbu, Ilie Sârbu, îl acuză pe Crin Antonescu de colaborare cu preşedintele demis de popor. Din păcate pentru PSD, de data aceasta nu a ieşit la rampă persoana cea mai indicată pentru o astfel de acuzaţie. Mulţi ar fi putut să o lanseze – greşind, dar fără a trebui să se ruşineze pentru inadecvare; mulţi dar nu domnul Sârbu, cel care a recunoscut public faptul că, în perioada în care PSD sprijinea parlamentar guvernul Tăriceanu, a dus timp de doi ani tratative secrete cu Băsescu, tratative privitoare la colaborarea între PSD şi Cotroceni” spune deputatul, care spune despre senatorul PSD Ilie Sârbu că nu mai prezintă încredere în ochii populaţiei. „Oricine are dreptul de a spune orice, dar nu oricine este calificat moral. Aşa încât domnul Sârbu nu a făcut decât să piardă ocazia de a tăcea. Căci de crezut, oricum nu îl mai crede nimeni” a conchis Radu Zlati, deputat PNL.

Declaraţiile liberalului vin după ce Sârbu a declarat că preşedintele PNL, „Crin Antonescu este ipocrit”. „Liberalii care vin lângă PSD o fac în ideea continuării USL. Văd că președintele PNL nu este deranjat de cei care îi pleacă la Partidul Mişcarea Populară. Ceea ce spune preşedintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorinţa de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înţeles de la domnia-sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror şanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru răspicat” a precizat senatorul de Timiş.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare