AcasăStiriSocialColibă demolată de Poliţia Locală Timişoara, în Zona Calea Buziaşului FOTO

Colibă demolată de Poliţia Locală Timişoara, în Zona Calea Buziaşului FOTO

Poliţia Locală Timişoara a acţionat, în această dimineaţă, ca urmare a unor sesizări venite de la cetăţeni, pe str. Siemens din Calea Buziaşului, unde, în faţa SC Continental Automotive SRL, se formase o rampă clandestină de deşeuri, iar persoane fără adăpost au ridicat o colibă improvizată.

În urma verificărilor, în locaţia respectivă au fost depistate trei persoane, care au fost sancţionate conform HCL 371/2007 modificată, pentru ocuparea domeniului public cu construcţii improvizate, după care cei în cauză au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu.

Ulterior, construcţia improvizată a fost demolată şi a fost solicitată intervenţia Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei care să treacă la salubrizarea rampei de deşeuri formată în zonă.

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente