ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Elevii din Variaş, EDUCAȚI de jandarmi pentru a preveni actele de violenţă şi consumul de droguri

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 21 mai 2015, jandarmii timişoreni, împreună cu ofiţeri C.P.E.C.A. şi lucrătorii Postului de Poliţie, au participat la o întâlnire cu peste 100 de elevi ai Şcolii Gimnaziale din comuna Variaş, judeţul Timiş. Elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a le-au fost prezentate pe scurt şi pe înţelesul lor, aspecte privind prevenirea consumului de droguri, efectele acestuia din punct de vedere medical şi probleme care rezultă din cauza consumului de substanţe halucinogene.

Mulţi dintre elevi au descris diferitele forme ale violenţei, de la cea verbală şi până la cea fizică, percepută în ansamblu ca o manifestare la care recurg cei ce au astfel de exemple în familie, dar şi pe stradă, fie că sunt împinşi să acţioneze astfel de către persoane rău intenţionate. De altfel, una dintre problemele repetat puse în discuţie de către elevi a fost aceea că în viaţa de zi cu zi este dificil şi chiar periculos să iei atitudine împotriva celor care încearcă să inspire teamă celor din jur.

Reprezentanţii C.P.E.C.A. şi Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au pus accentul în răspunsurile date îndeosebi pe rolul prevenirii unor astfel de manifestări, oferind totodată soluţii practice de răspuns în astfel de situaţii. Jandarmii au arătat că cea mai importantă armă de descurajare a unui astfel de comportament constă în alertarea în cel mai scurt timp posibil a forţelor de ordine, prin apelul unic de urgenţă.

Campania ”Şcoli în siguranţă” se desfăşoară în baza protocolului semnat de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cu Centrul Regional de Prevenire şi Consiliere Antidrog Timişoara și vizează mai multe deplasări la instituţiile de învăţământ din judeţul Timiş, având ca grup-ţintă îndeosebi elevii din grupa de vârstă 10-19 ani. Activitatea desfăşurată are ca scop, creşterea gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ, prevenirea delincvenţei juvenile şi reducerea riscului de victimizare în rândul minorilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore