Transfer aeroport
7.5 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

Nicolae Robu ”liniștește” suporterii: Singura CERTITUDINE la POLI e că antrenor principal în Liga I va fi DAN ALEXA

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Presa din țară a aruncat astăzi cu ”bombe explodate” cum că Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al campioanei României, Steaua București, ar urma să preia nou-promovata Poli Timișoara, și, culmea Gazeta Sporturilor mai avea și o ”declarație” de la primarul capitalei Banatului, în care acesta ar fi declarat că: „Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuţii cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume. (rîde). E clar că ne dorim multe și ne propunem un proiect pe măsură”.

Desigur, Robu făcea referire la postul de manager sportiv, loc lăsat liber de demisionarul Ion Timofte și nicidecum de locul de antrenor principal, ocupat de Dan Alexa, fapt confirmat ”printre rânduri” de edilul de pe Bega, cu atât mai mult cu cât spune că ”au existat multe discuţii cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume”.

După ce apariția acestui material în GSP, Nicolae Robu, a ținut să clarifice, într-o oarecare măsură, situația clubului a cărui principal ”finanțator” este Primăria Municipiului Timișoara, pe care acesta o păstorește. Întâiul gospodar al capitalei Banatului explică, prin intermediul unei postări pe Facebook, că ”anul trecut, am făcut o înțelegere cu Dan Alexa, promițându-i că, dacă echipa promovează în Liga I cu un joc bun, el va fi antrenor principal și în Liga I. Evident, atâta vreme cât echipa va merge şi ne vom atinge obiectivele. Iar eu sper că… ani şi ani! Ei, echipa a promovat în Liga I cu un joc bun, ba, de multe ori, chiar foarte bun -multe goluri marcate, puţine primite, faze spectaculoase-. NOI SUNTEM OAMENI DE CUVÂNT, şi prin urmare: DACĂ EXISTĂ O CERTITUDINE LA ACS POLI, ATUNCI ACEEA ESTE CĂ ANTRENOR PRINCIPAL PENTRU LIGA I VA RĂMÂNE DAN ALEXA! a clarificat Robu.

Mai mult decât atât, primarul a precizat și care este situația postului ”vacant” de manager sportiv. ”Clubul are vacant postul de manager sportiv în urma demisiei lui Ioan Timofte şi este în discuţii cu mai multe persoane -chiar mai multe decât cele apărute în presă- pentru ocuparea lui. Eu vreau că selecţia să se facă profesional, pornind de la CV, viziune şi plan managerial şi, prin urmare, am solicitat conducerii Clubului să procedeze ca atare” a mai scris Robu, pe rețeaua de socializare.

Poli este în discuţii şi cu posibili mari finanţatori a dezvăluit Nicolae Robu. După ce cu puțin timp în urmă alb-negrii au ”primit” primul sponsor pe echipamentul de joc -Casa Rusu-, la Poli se așteaptă oameni potenți financiar, cu precizarea că ”clubul nu va fi înstrăinat atata vreme cât legea permite instituţiilor publice să fie asociate la organizaţii non profit pentru susţinerea sportului de performanta”, explică Robu, care a adăugat că finanţatorii au oferta de a deveni membri asociaţi cotizanţi, cu drepturi şi obligaţii derivate din acest statut şi stipulate în contractul de asociere. ”Reamintesc: în viziunea mea, alături de PMT, CJT şi UPT, trebuie cooptaţi ca membri asociaţi -cu reprezentanţi în AGA şi Consiliul Director- Organizaţia Galeriei, Organizaţia Micilor Sponsori şi un mare finanţator -persoana fizică sau juridica-. Evident, la ora actuală, niciunul dintre aceşti membri doriţi de mine nu există (Druckeria declinându-şi interesul). Dar… lucrăm! Hai Poli!” a conchis edilul, plecat în vizită oficială în Maroc.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

TIMIŞUL DE IERI- Stampe de colecţie cu Cetatea Timişoarei

  1. Denumirera - descriere Cetatea Timisoarei Autorul Gabriel Bodenehr Data si locul întocmirii 1720, Augsburg Dimensiuni (mm) Aproximativ 492/140 (nu are...