Nicolae Robu ”liniștește” suporterii: Singura CERTITUDINE la POLI e că antrenor principal în Liga I va fi DAN ALEXA

- Advertisement -

Presa din țară a aruncat astăzi cu ”bombe explodate” cum că Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al campioanei României, Steaua București, ar urma să preia nou-promovata Poli Timișoara, și, culmea Gazeta Sporturilor mai avea și o ”declarație” de la primarul capitalei Banatului, în care acesta ar fi declarat că: „Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuţii cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume. (rîde). E clar că ne dorim multe și ne propunem un proiect pe măsură”.

Desigur, Robu făcea referire la postul de manager sportiv, loc lăsat liber de demisionarul Ion Timofte și nicidecum de locul de antrenor principal, ocupat de Dan Alexa, fapt confirmat ”printre rânduri” de edilul de pe Bega, cu atât mai mult cu cât spune că ”au existat multe discuţii cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume”.

După ce apariția acestui material în GSP, Nicolae Robu, a ținut să clarifice, într-o oarecare măsură, situația clubului a cărui principal ”finanțator” este Primăria Municipiului Timișoara, pe care acesta o păstorește. Întâiul gospodar al capitalei Banatului explică, prin intermediul unei postări pe Facebook, că ”anul trecut, am făcut o înțelegere cu Dan Alexa, promițându-i că, dacă echipa promovează în Liga I cu un joc bun, el va fi antrenor principal și în Liga I. Evident, atâta vreme cât echipa va merge şi ne vom atinge obiectivele. Iar eu sper că… ani şi ani! Ei, echipa a promovat în Liga I cu un joc bun, ba, de multe ori, chiar foarte bun -multe goluri marcate, puţine primite, faze spectaculoase-. NOI SUNTEM OAMENI DE CUVÂNT, şi prin urmare: DACĂ EXISTĂ O CERTITUDINE LA ACS POLI, ATUNCI ACEEA ESTE CĂ ANTRENOR PRINCIPAL PENTRU LIGA I VA RĂMÂNE DAN ALEXA! a clarificat Robu.

Mai mult decât atât, primarul a precizat și care este situația postului ”vacant” de manager sportiv. ”Clubul are vacant postul de manager sportiv în urma demisiei lui Ioan Timofte şi este în discuţii cu mai multe persoane -chiar mai multe decât cele apărute în presă- pentru ocuparea lui. Eu vreau că selecţia să se facă profesional, pornind de la CV, viziune şi plan managerial şi, prin urmare, am solicitat conducerii Clubului să procedeze ca atare” a mai scris Robu, pe rețeaua de socializare.

Poli este în discuţii şi cu posibili mari finanţatori a dezvăluit Nicolae Robu. După ce cu puțin timp în urmă alb-negrii au ”primit” primul sponsor pe echipamentul de joc -Casa Rusu-, la Poli se așteaptă oameni potenți financiar, cu precizarea că ”clubul nu va fi înstrăinat atata vreme cât legea permite instituţiilor publice să fie asociate la organizaţii non profit pentru susţinerea sportului de performanta”, explică Robu, care a adăugat că finanţatorii au oferta de a deveni membri asociaţi cotizanţi, cu drepturi şi obligaţii derivate din acest statut şi stipulate în contractul de asociere. ”Reamintesc: în viziunea mea, alături de PMT, CJT şi UPT, trebuie cooptaţi ca membri asociaţi -cu reprezentanţi în AGA şi Consiliul Director- Organizaţia Galeriei, Organizaţia Micilor Sponsori şi un mare finanţator -persoana fizică sau juridica-. Evident, la ora actuală, niciunul dintre aceşti membri doriţi de mine nu există (Druckeria declinându-şi interesul). Dar… lucrăm! Hai Poli!” a conchis edilul, plecat în vizită oficială în Maroc.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

NIS Petrol Timișoara și București, în percheziții DIICOT, pe motive de spionaj

Azi dimineața, puțin după ora 10, sub coordonarea unui...

Articole asemănătoare

Alexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat era programat

Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își...

Dupa mai multe refuzuri, ACS Poli are antrenor: Petre Grigoraș

ACS Poli Timișoara are în sfârșit antrenor. După refuzurile...

Poli Timișoara și-a prezentat noul antrenor! Florin Marin, NEDORIT de suporteri pe banca tehnică

Începând de marți, 25 august, Florin Marin este, oficial,...

Punctul renașterii?! ASA Tîrgu Mureș – Poli Timișoara, 0-0

Elevii lui Dan Alexa s-au deplasat la Tîrgu Mureș...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img