Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli rupe ghinionul cu Pâncota, iar Smaranda rămâne NAÎNVINS. Șoimii Pâncota 0-1 Poli Timișoara

- Advertisement -

Etapa a X-a a însemnat un nou succes important pentru Poli Timișoara, Chiar dacă scorul ”marcă înregistrată” în precedentele trei etape nu a fost îndeplinit, victoria obținută de elevii lui Alexa vin ca o mănușă stării de spirit din cadrul echipei, ca să nu mai menționez ”descoperirea” unui super-atacant – Pedro Henrique (foto), vârful care a marcat etapă după etapă în ultimele patru partide în care a evoluat.

Meciul de la Pâncota a fost exact așa cum și-a imaginat Dan Alexa înainte de plecarea spre ”Podgorie”, starea execrabilă a terenului fiind principalul adversar al elevilor ”Chirurgului”. Prima tentativă de destabilizarea ”șoimilor” o are Carlos Eduardo, în minutul 8, pentru ca șutul lui Pedro Henrique de peste alte opt minute să fie respins de goalkeeperul Irimia. După numai un minut Eduardo centrează perfect, însă lovitura de cap expediată de Cânu, din șapte metri, nu nimerește ținta. În minutul 27, Alex Popovici, intrat în locul lui carlos Eduardo, trimite o minge în bara porții lui Irimia, iar tabela rămânea ”imaculată”. După jumătate de oră de joc, gazdele au prima ocazie, însă șutul lui Monac este reținut fără probleme de Smaranda. În minutul 35 același Pedro Henrique trage tare, dar Irimia respinge în corner. Lovitura de la colț este executată de Popovici, iar Cânu trimite din nou alături. Henrique nu mai ratează după numai un minut, când deschide scorul cu un șut din marginea careului mare și face 0-1. Gazdele ami au o zvâcnire, chiar în ultimul minut al primei reprize, dar scorul nu se modifică.

Repriza secundă scade în intesitatea fazelor de poartă, poate și datorită efortului suplimentar depus de fotbaliști, care au jucat pe un teren extrem de dificil, iar Ovidiu Popescu ratează desprinderea, după un șut expediat peste poartă în minutul 54. Până la finalul jocului, gazdele mai încearcă odată să ”perforeze” poarta invincibilului Smaranda, însă fără reușită.

Timișoara ajunge la patru victorii consecutive în ultimele patru etape, reușind să înscrie de 10 ori fără să primească vreun gol, în poartă fiind de fiecare dată Smaranda. Privind din punct de vedere ofensiv, atacantul care face furori, Pedro Henrique, a reușit să marcheze în fiecare dintre aceste ultime patru etape amintite, devenind, alături de Cristi Bărbuț, cel mai bun marcator al bănățenilor, fiecare având câte patru reușite.

Șoimii Pâncota: Irimiam, Maghici, Lengyel, Crușoveanu, Siminic, Monac (min.53- Băd), Suciu, Polgar, Huțanu (min.67- Pantea), Florin Cuedan (min.73- Bulzan), Mihai. Antrenor: Dan Cuedan.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Cânu, Scutaru, Neagu, Popescu (min.66- Trandu), Boldea, Poparadu, Eduardo (min.22- Popovici, min.82- Rody), Bărbuț, Henrique. Antrenor: Dan Alexa.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore