Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialIRESPONSABILI! Doi șoferi nesimțiți s-au avântat în betonul moale din pasajul subteran...

IRESPONSABILI! Doi șoferi nesimțiți s-au avântat în betonul moale din pasajul subteran Michelangelo. Cum spune primarul Robu că se va ”repara” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul nopții trecute doi șoferi nesimțiți au dat buzna în tunelul aflat încă în construcție pe sub Piața Leonardo da Vinci, sau complexul rutier Michelangelo, așa cum mai este numită locația. Dacă cei doi s-ar fi limitat să pătrundă pe o porțiune interzisă fără a crea pagube și probleme nu ar fi fost mare lucru, însă lucrările la finalizarea fundației pasajului subteran au fost la un pas mic de a intra în colaps.

”S-a betonat ieri toată ziua, de la 8 dimineața până la 11 seara. Am fost acolo de două ori, pe parcursul zilei și azi-dimineață abia așteptam să ajung să văd încă un radier finalizat. Din păcate două mașini au încălcal restricțiile de acces în zonă, au intrat pe șantier dând la o parte barierele pe care le avem amplasate, au intrat în pasaj și au distrus o parte din radierul proaspăt realizat. Din fericire, am fost informat că expertiza făcută la fața locului arată cu nu este foarte grav ceea ce s-a întâmplat. Se poate remedia fără costuri foarte mari” a explicat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Intrarea celor doi șoferi, fără nicio urmă de bun-simț, în pasajul subteran putea crea un adevărat dezastru, riscând ca inaugurarea acestuia să fie reprogramată pentru primăvara anului viitor în loc de luna decembrie a acestui an. Vezi înregistrarea video cu explicația primarului legată de ceea ce trebuia făcut în cazul în care din expertiza făcută de firma care execută lucrările rezulta că a fost afectată structura fundației.

Lucrările avansează așa cum scrie la carte, confirmă Robu încă odată. ”Se lucrează la armarea următorului tronson de radier, astfel încât mâine să se poată betona și acesta. Rămân atunci doar două tronsoane de radier de betonat, pentru săptămâna viitoare” a explicat edilul.

În ceea ce privește măsurile pe care le vor lua autoritățiile după incidentul petrecut în noaptea de joi spre vineri, Robu a fost suficient de concis! ”Poliția Locală a fost acolo, a păzit. Nu pot să înțeleg cum s-a întâmplat. Șoferii ar fi trebuit sancționați, dar nu au fost prinși. Nu aveau ce căuta acolo. Agenții de Poliție Locală vor fi sancționați, fără îndoială. Vor fi dați afară! Trebuie să aplicăm legislația muncii. Dacă putem să-i dăm afară pentru asta, îi dăm afară” a mai adăugat, virulent, primarul Timișoarei.

Edilul are o problemă cu faptul că Poliția Locală descoperă aproape zilnic tot felul de oameni care fac diverse ilegalități, cum au fost incidentele de azi-noapte, dar și altele mai vechi. ”Există în oraș un număr de indivizi pentru care n-am cuvinte de catalogare. Ați văzut că distrug florile, fac tot felul de rele în oraș și atunci ca să preîntâmpin am dispus Poliției Locale să păzească obiectivele” a încheiat Robu.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare