ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dorel Cojan va trebui să le explice consilierilor locali motivul pentru care a citat un revoluţionar la sediul Poliţiei Locale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şeful Poliţiei Locale, Dorel Cojan, va fi nevoit să vină în faţa consilierilor locali din Timişoara pentru a le explica de ce a fost citat revoluţionarul Corneliu Vaida la sediu pentru a da explicaţii privind postarea unei ştiri şi a unei imagini cu două maşini ale Poliţiei Locale care obturau accesul pietonilor pe trotuar.

„Grupul consilierilor municipali PSD a luat act cu îngrijorare de noua abordare a Poliției Locale Timișoara, care a ajuns să citeze cetățeni pentru a da explicații în legătură cu postările de pe Facebook. Reamintim că Poliția Locală e un organism subordonat Consiliului Local, implicit comunității timișorene, și nu un instrument de represiune. Solicităm explicații din partea conducerii Poliției Locale în cazul domnului Corneliu Vaida, cunoscut activist civic, chemat la sediul Poliției Locale în legătură cu unele postări de pe Facebook. Considerăm că libertatea de exprimare ar trebui să rămână un etalon al Timișoarei„, a informat PSD Timiş pe pagina de Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore