Dorel Cojan va trebui să le explice consilierilor locali motivul pentru care a citat un revoluţionar la sediul Poliţiei Locale

0
3320

Şeful Poliţiei Locale, Dorel Cojan, va fi nevoit să vină în faţa consilierilor locali din Timişoara pentru a le explica de ce a fost citat revoluţionarul Corneliu Vaida la sediu pentru a da explicaţii privind postarea unei ştiri şi a unei imagini cu două maşini ale Poliţiei Locale care obturau accesul pietonilor pe trotuar.

„Grupul consilierilor municipali PSD a luat act cu îngrijorare de noua abordare a Poliției Locale Timișoara, care a ajuns să citeze cetățeni pentru a da explicații în legătură cu postările de pe Facebook. Reamintim că Poliția Locală e un organism subordonat Consiliului Local, implicit comunității timișorene, și nu un instrument de represiune. Solicităm explicații din partea conducerii Poliției Locale în cazul domnului Corneliu Vaida, cunoscut activist civic, chemat la sediul Poliției Locale în legătură cu unele postări de pe Facebook. Considerăm că libertatea de exprimare ar trebui să rămână un etalon al Timișoarei„, a informat PSD Timiş pe pagina de Facebook.

Spune-ţi opinia civilizat!