Cetăţean de onoare al Timişoarei, citat la Poliţia Locală pentru că a fotografiat maşinile agenţilor parcate ilegal şi a pus pozele pe Facebook

0
2921
Poliţia Locală

Sesizarea pe reţele de socializare a neregulilor comise de oamenii în uniformă pare să fie ilegală, în Timişoara. Unul din revoluţionarii din capitala Banatului, Corneliu Vaida, s-a trezit acasă cu o citaţie adusă de personal din cadrul Brigăzii de intervenţii a Poliţiei Locale din Timişoara.

Totul după ce acesta a postat pe Facebook o imagine în care apăreau două maşini ale Poliţiei Locale din Timişoara, vehiculele fiind parcate pe trotuar fără a respecta cerinţa legii de a asigura un metru pentru trecerea pientonilor. După ce imaginea a fost postată pe Facebook ea a fost preluată de mai multe site-uri de ştiri din Timişoara. Pentru că a atras atenţia presei cu postările care par să fi dăunat imaginii Poliţiei Locale, Vaida a fost citat mâine dimineaţă la sediul Poliţiei Locale din Timişoara pentru a oferi explicaţii agenţilor. Precizăm că revoluţionarul a primit titlul de Cetăţean de onoare al Timişoarei, din partea consiliului local.

Spune-ţi opinia civilizat!