ACCIDENT pe Calea Stan Vidrighin! Un autoturism a fost IZBIT de un autocar, iar o tânără de 19 ani a ajuns la spital FOTO

- Advertisement -

Vineri seara, în jurul orei 19:00, un accident s-a petrecut la intersecția străzilor Păunescu Podeanu cu Calea Stan Vidrighin din Timișoara. Un autocar care venea dinspre fosta fabrică ”Banatul” a lovit violent un autotursim Volkswagen Golf care intrase în intersecție fără ca șoferul să se asigure corespunzător. Mașina germană intrase în intersecție de pe prelungirea fără nume a străzii Podeanu și nu a ținut cont de indicatoarele rutiere, întrucât semafoarele din intersecție nu sunt funcționale.

Ca urmare a impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a suferit câteva contuzii, în timp ce prietena acestuia, în vârstă de 19 ani, aflată pe locul din dreapta, a fost rănită ușor și transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru investigații.

Șoferul autocarului a scăpat nevătămat, în timp ce autoturismul Volkswagen a fost ”proiectat” până pe trotuar ca urmare a loviturii, deși șoferul care circula regulamentar susține că nu avea viteză mare, ba chiar a încetinit în apropierea intersecției văzând că nu funcționează semafoarele.

Polițiștii au deschis o anchetă urmând să ia măsurile care se impun după finalizarea acesteia. De menționat că niciunul dintre cei doi șoferi nu au consumat băuturi alcoolice.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...

Autocar de la ”fosta” firma a unui deputat PSD Timis, circula cu ITP expirat VIDEO

O acțiune a polițiștilor rutieri din Timișoara a dus...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img