Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

P-asta n-o știai! Dan Negru, vedeta tv plecată din Timișoara, a lucrat într-o LIBRĂRIE!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Citeam mult și uneori haotic”, a declarat pentru www.carticusuflet.ro Dan Negru, care are deja bine pusă la punct strategia prin care plănuiește să își apropie copiii de cărți: ”În primul rând o să îi apropii fizic. Am o bibliotecă mare în living. Așa am început și eu” își amintește Dan Negru.

Dacă cineva l-ar întreba ce să citească, Dan ar recomanda, fără să stea pe gânduri, Epistola către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel. ”Am descoperit cărțile mari ale lumii, religioase, în ultimii ani”, povestește prezentatorul emisiunilor ”Next Star” și ”Te pui cu blondele?”.

Neobositul Dan Negru se gândește din ce în ce mai serios să aștearnă pe hârtie întâlnirile pe care le-a avut cu oameni remarcabili, cum ar fi Jean Constantin, Dan Spătaru și Mădălina Manole. Până se va hotărî însă daca mai scrie o carte, Dan Negru demonstrează încă o dată în această toamnă, la Antena 1, că românii au copii extraordinari, în cel de-al patrulea sezon al show-ului ”Next Star”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....