Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Debut internaţional pentru doi piloţi timişoreni de raliuri. Raul Szene şi Sorin Botez pilotează într-o etapă de VTM „afară”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Politica Kremsmueller România în ceea ce priveşte angajaţii săi presupune şi o recreere prin sport. Astfel, o parte dintre angajaţii companiei au ales să practice automobilismul sportiv, participând în ultimii doi ani în cadrul unor competiţii interne. În 2013, Kremsmueller Rally Team a mai făcut un pas, înscriind mai mulţi piloţi în Campionatului Naţional de Viteză în Coasta Dunlop.

De aici şi până la consacrarea internaţională a mai rămas un singur pas, Raul Szene şi Sorin Botez urmând să reprezinte România la Internationales Automobilbergrennen Esthofen – St. Agatha. Aceasta este etapă comună în campionatul austriac şi campionatul ceh de viteză în coastă, atrăgând numeroşi participanţi pe listele de înscrieri.

“Ne-am propus şi ne-am dorit să mergem la această etapă încă de la începutul anului 2013” a declarat Raul. “Vom lua startul în Austria pentru a acumula mai multă experienţă şi pentru a vedea diferenţele dintre etapele de coastă din România şi cele internaţionale. Este ceva nou pentru noi şi nu ştim la ce să ne aşteptăm” a mai spus timişoreanul.

Răul Szene va pilota la etapa austriacă acelaşi Mitsubishi Lancer EVO IX cu care participa şi în Campionatul Naţional de Viteză în Coasta Dunlop, fiind înscris în Austria Division 1. Sorin Botez se va afla la volanul Mitsubishi-ului EVO VI Tommy Makinen şi va fi înscris în în Austria Division 4.

După această experienţă internaţională, cei doi piloţi Kremsmueller Rally Team vor putea fi văzuţi în acţiune în cadrul penultimei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coasta Dunlop, desfăşurată la Râşnov în zilele de 28 şi 29 septembrie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare