Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zilele Cartierului Fabric aduc un meci de fotbal – eveniment. Ripensia şi Poli Timişoara vor juca un amical de „sărbătoare”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sâmbără, 20 iulie 2013, arena Electrica din Timişoara va găzdui un important meci amical, eveniment desfăşurat în cadrul „Zilelor Cartierului Fabric”. Partida dintre Ripensia Timişoara şi Poli Timişoara va avea loc cu începere de la ora 18:00, iar intrarea publicului la stadion va fi liberă.

A doua zi după derby-ul contra celo de la Dinamo Bucureşti, Poli Timişoara a acceptat provocarea de a juca un meci amical contra Ripensiei Timişoara, cu ocazia serbării Zilelor Cartierului Fabric. Partida, programată pentru sâmbătă, 20 iulie 2013, cu începere de la ora 18:00, este al treilea amical pe care cele două formaţii timişene îl dispută în ultimele 9 luni. Meciul dintre cele două reprezentante de marcă ale oraşului va avea loc pe stadionul Electrica.

Meciul nu a fost ales întâmplător, nici ca locaţie, nici ca echipe, Cartierului Fabric fiind una dintre zonele pline de istorie ale oraşului, unde, odinioară, nume legendare precum Dobay, Ciolac sau Kotormany reuşeau performanţe încă neegalate pentru fotbalul bănăţean.

Intrarea la această partidă este liberă, toţi iubitorii sportului fiind aşteptaţi pentru a completa şi în tribune spectacolul din teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare