Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pivotul american Darren Fenn, campion în Germania, va fi „leu” până în vară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Darren Fenn are 33 de ani şi este înalt de 2,08 metri. Americanul poate evolua pe posturile patru şi cinci şi a jucat până în 2001 la Colegiul Canisius (în campionatul universitar, N.C.A.A.), după care a părăsit ţara natală, pentru a face carieră în Europa şi Asia, în special în Germania, unde a fost legitimat la trei cluburi: Bremerhaven, Brose Baskets şi Artland, anunţă site-ul oficial al BC Timişoara.

Începând cu 2006, timp de trei sezoane consecutive, a fost selecţionat în All Star game-ul baschetului german. În 2008, când se afla la Brose Baskets Bamberg, Fenn a bifat 14 partide în cadrul celei mai importante competiţii europeane – Euroliga. În ianuarie 2008, americanul reuşea 21 de puncte pentru echipa sa, într-un meci cu Fenerbahce Istanbul, experienţa sa europeană fiind completată de zeci de meciuri în EuroCup şi EuroChallenge. Sezonul trecut, Fenn a evoluat în Asia, la echipa japoneză Hitachi Sunrockers, pentru care a jucat 34 de partide în campionat.

Noul jucător al bănăţenilor se „are bine” cu compatriotul său, Jason Conley, cu care s-a întâlnit foarte des în duelurile directe pentru titlu în Germania. Conley evoluând timp de trei sezoane pentru Telekom Bonn, şi ea una dintre forţele campionatului german.

Foto:osradio.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă din turul Ligii Naționale de...

Trei cât unul singur. Bota, Markovic și Toroman, în locul lui Petricevic pe banca tehnică

După decizia luată de Dragan Petricevic de a o părăsi pe sucombata BC Timișoara,...