Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei jucători „noi” în echipa de start. Poli Timişoara 0-0 Gornik Zabrze

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cel de-al doilea „amical” din 2014 aduce cea de-a doua remiză albă pentru alb-negrii. După jocul de joi după amiază, cu prim-divizionara sârbă NK Dolina Padina Poli a terminat cu acelaşi scor şi prima partidă disputată după instalarea în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii.

Elevii lui Şunda au remizat astăzi, în prima partidă de verificare din Turcia. Adversarul de azi, ocupanta locului secund în prima ligă din Polonia, Gornik Zabrze nu le-au creat mari dificultăţi lui Ovidiu Petre şi compania, una în care şi-au făcut loc, încă din primul „11”, trei fotbalişti dintre cei acontaţi de club în această pauză competiţională.

Echipa folosită de Şunda în prima repriză a fost: Nuno Claro, Dobrosavlevici, Şeroni, Scutaru, Morariju, Popovici, Petre, Gorobsov, Ahmetovic, Szekely, Boldea. După pauză, au intrat şi ceilalţi jucători aflaţi în cantonament. Se poate observa că Dobrosavlevici, Morariju şi Ahmetovic au jucat pentru Poli încă din primul minut, ceea ce nu s-a întâmplat şi în primul amical al acestui an.

Să fie oare mai buni decât ce avea Poli până la acum în lot sau doar o „probă” făcută de Aurel Şunda? Rămâne de văzut pe parcursul acestui cantonament, următoarea partidă a alb-negrilor find programată pe 3 februarie, cu japonezii de la Shonan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...