poli-joc-scoala-5

Cel de-al doilea „amical” din 2014 aduce cea de-a doua remiză albă pentru alb-negrii. După jocul de joi după amiază, cu prim-divizionara sârbă NK Dolina Padina Poli a terminat cu acelaşi scor şi prima partidă disputată după instalarea în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii.

Elevii lui Şunda au remizat astăzi, în prima partidă de verificare din Turcia. Adversarul de azi, ocupanta locului secund în prima ligă din Polonia, Gornik Zabrze nu le-au creat mari dificultăţi lui Ovidiu Petre şi compania, una în care şi-au făcut loc, încă din primul „11”, trei fotbalişti dintre cei acontaţi de club în această pauză competiţională.

Echipa folosită de Şunda în prima repriză a fost: Nuno Claro, Dobrosavlevici, Şeroni, Scutaru, Morariju, Popovici, Petre, Gorobsov, Ahmetovic, Szekely, Boldea. După pauză, au intrat şi ceilalţi jucători aflaţi în cantonament. Se poate observa că Dobrosavlevici, Morariju şi Ahmetovic au jucat pentru Poli încă din primul minut, ceea ce nu s-a întâmplat şi în primul amical al acestui an.

Să fie oare mai buni decât ce avea Poli până la acum în lot sau doar o „probă” făcută de Aurel Şunda? Rămâne de văzut pe parcursul acestui cantonament, următoarea partidă a alb-negrilor find programată pe 3 februarie, cu japonezii de la Shonan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.