Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Invincibilul” Smaranda, înainte de debutul returului: ”Luăm gol sau nu, important e să câștigăm!”

- Advertisement -

Poli Timișoara joacă vineri primul meci al returului actualului sezon competițional de Liga a II-a, în compania celor de la FC Mioveni, iar portarul gazdelor atrage atenția că nu degeaba echipa din Argeș a devenit ”sperietoarea” Cupei României. ”Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, ca joc, din seria noastră. Cunosc Mioveniul de mai mult timp, are un joc bun, poate să pună probleme oricui. Este o formație condusă de un tehnician foarte bun, dar important e ca noi să fim la fel de montați și focusați pe ce avem de făcut pentru a ne atinge obiectivul, cel de a câștiga” a spus Mădălin Smaranda.

Chiar dacă goalkeeper-ul timișorean nu a încasat niciun gol în ultimele cinci partide ale alb-negrilor, Smaranda nu-și ai lumea-n cap. ”Echipa e cheia succesului! Importantă nu este această realizare, de a nu lua gol. Importantă este victoria echipei, pentru a ne îndeplini obiectivul. Indiferent că luăm sau nu gol, esențial e să câștigăm meciul. Pentru mine personal este important să ne facem fiecare meci așa cum trebuie, ca să învingem. Dacă la final tragem linia și suntem promovați, e mai important decât că sunt mai multe meciuri fără gol primit. Am mai avut în poarta UTA-ei o serie de cinci meciuri fără să primesc gol, sper să-l depășesc, dar repet că nu țin la recorduri, ci țin la îndeplinirea obiectivului pe termen lung” susține Mădălin.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore