Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport”Invincibilul” Smaranda, înainte de debutul returului: ”Luăm gol sau nu, important e...

”Invincibilul” Smaranda, înainte de debutul returului: ”Luăm gol sau nu, important e să câștigăm!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timișoara joacă vineri primul meci al returului actualului sezon competițional de Liga a II-a, în compania celor de la FC Mioveni, iar portarul gazdelor atrage atenția că nu degeaba echipa din Argeș a devenit ”sperietoarea” Cupei României. ”Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, ca joc, din seria noastră. Cunosc Mioveniul de mai mult timp, are un joc bun, poate să pună probleme oricui. Este o formație condusă de un tehnician foarte bun, dar important e ca noi să fim la fel de montați și focusați pe ce avem de făcut pentru a ne atinge obiectivul, cel de a câștiga” a spus Mădălin Smaranda.

Chiar dacă goalkeeper-ul timișorean nu a încasat niciun gol în ultimele cinci partide ale alb-negrilor, Smaranda nu-și ai lumea-n cap. ”Echipa e cheia succesului! Importantă nu este această realizare, de a nu lua gol. Importantă este victoria echipei, pentru a ne îndeplini obiectivul. Indiferent că luăm sau nu gol, esențial e să câștigăm meciul. Pentru mine personal este important să ne facem fiecare meci așa cum trebuie, ca să învingem. Dacă la final tragem linia și suntem promovați, e mai important decât că sunt mai multe meciuri fără gol primit. Am mai avut în poarta UTA-ei o serie de cinci meciuri fără să primesc gol, sper să-l depășesc, dar repet că nu țin la recorduri, ci țin la îndeplinirea obiectivului pe termen lung” susține Mădălin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare