ACCIDENT lângă Buziaș! Doi tineri au MURIT pe loc după ce au fost aruncați din mașină ca urmare a impactului FOTO ȘOCANT

- Advertisement -

Doi tineri, un bărbat în vârstă de 27 de ani și o femeie de 25 de ani, se aflau într-un autoturism Dacia Logan, cu care se deplasau dinspre Buziaș înspre Lugoj. Imediat după ieșirea din orașul-stațiune, șoferul autoturismului a încercat să intre într-o depășire periculoasă, care avea să îi fie fatală atât lui cât și prietenei sale.

Șoferul Daciei a intrat în depășirea unui microbuz care se deplasa pe aceeași direcție de mers, însă, văzând câ de pe sensul opus vine un trailer, tânărul conducător auto a încercat să intre înapoi pe banda sa, în spatele microbuzului pe care dorea să-l depășească. Acesta a frânat puternic și a tras dreapta de volan, însă a acroșat colțul din stânga-spate al microbuzului, motiv pentru care a pierdut total controlul direcției de mers și a ajuns ”de-a latul” pe drumul județean.

Din nefericire, oricât de mult a tras de volan, ieșind parțial pe acostament, șoferul autobasculantei care venea de pe contrasens a lovit în plin Dacia Logan, în lateral, iar impactul extrem de violent, dar mai ales faptul că cei doi tineri aflați în autoturism nu purtau centurile de siguranță, a făcut ca aceștia să fie aruncați, la propriu, afară din mașină. Cei doi tineri au decedat pe loc.

Polițiștii, pompierii și ambulanțele au venit rapid la fața locului, însă serviciile de urgență nu au mai putut face nimic pentru cei doi. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare