Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nume noi pe scena Revolution Festival

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Mai sunt zece zile până la cea de-a doua ediție a Revolution Festival, eveniment ce se va desfășura la Muzeul Satului. Pregătirile au ajuns pe ultima sută de metri, iar organizatorii au anunțat un nou val de artiști.

Echipa Freenetik Party s-a alăturat Revolution Festival și a pregătit prestații live spectaculoase, oferite de unii dintre cei mai talentați maeștri ai drum and bass-ului timișorean. Astfel, vor mixa Damaja și Dambo, care a câștigat TM:DJ CHALLENGE, dar și Dudu, un adevărat veteran al drum and bass-ului din România.

Veștile bune nu se termină aici! Scena Music Guru va fi luată cu asalt de TobyONE, dj și surfer din Portugalia. Pe scena Electric Apex va urca Elless, care a reușit să cucerească o mulțime de inimi la show-urile sale din România și din Europa.

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 60 de artiști care vor concerta pe cele șapte scene, printre care: Juliette & The Licks, Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Fred V & GRAFIX, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, ARC GOTIC, ApocalipS Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul de 99,99 lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare