Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPerchezitii în Timiș și alte două județe, pentru destructurarea unei grupări de...

Perchezitii în Timiș și alte două județe, pentru destructurarea unei grupări de traficanți de țigări

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zeci de percheziții au avut loc, miercuri dimineață, în zona de vest a țării. Polițiștii de frontieră din Timiș au vizat o grupare de traficanți de țigări.

Dis de dimineață, polițiștii de frontieră, coordonați de DIICOT, au descins în locuințele traficanților. În total au fost 20 de locații, iar la percheziții au participat și jandarmii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, polițiștii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin.

„Gruparea infracţională formată din 18 cetăţeni români, majoritatea domiciliaţi pe raza judetelor Timiş, Arad şi Caraş Severin, acţiona pe raza acestor judeţe şi era structurată pe mai multe paliere, respectiv organizatori, furnizori transportatori şi cumpărători, fiecare dintre aceştia având roluri si atribuţii precis delimitate. Astfel în perioada iunie 2015-mai 2016 printr-o monitorizare permanentă a grupului infracţional şi activităţi specifice de contracarare a acţiunilor ilicite de contrabandă executate împreună cu ofiţerii din cadrul D.G.I.P.I. – S.I.P.I. Timişoara şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, poliţiştii de frontieră timişeni au confiscat importante cantităţi de ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană. Urmare a finalizării documentării activităţii infracţionale a membrilor grupării infracţionale, procurorul de caz a decis demararea încheierii activităţii de monitorizare judiciară şi luarea măsurilor specifice de anihilare a grupării infracţionale”, au transmis polițiștii de frontieră din Timiș.

Douăzeci de persoane au fost duse la audieri în acest caz, la sediul D.I.I.C.O.T. din cadrul Serviciului Teritorial Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...

DNA a descins la Primăria Timşoara! Acnhetatorii fac cercetări într-un dosar cu fapte asimilate celor de corupție

Percheziţii la Primăria Timişoara, în această dimineaţă! Procurorii DNA ar fi descins în biroul...