perchezitii

Zeci de percheziții au avut loc, miercuri dimineață, în zona de vest a țării. Polițiștii de frontieră din Timiș au vizat o grupare de traficanți de țigări.

Dis de dimineață, polițiștii de frontieră, coordonați de DIICOT, au descins în locuințele traficanților. În total au fost 20 de locații, iar la percheziții au participat și jandarmii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, polițiștii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin.

„Gruparea infracţională formată din 18 cetăţeni români, majoritatea domiciliaţi pe raza judetelor Timiş, Arad şi Caraş Severin, acţiona pe raza acestor judeţe şi era structurată pe mai multe paliere, respectiv organizatori, furnizori transportatori şi cumpărători, fiecare dintre aceştia având roluri si atribuţii precis delimitate. Astfel în perioada iunie 2015-mai 2016 printr-o monitorizare permanentă a grupului infracţional şi activităţi specifice de contracarare a acţiunilor ilicite de contrabandă executate împreună cu ofiţerii din cadrul D.G.I.P.I. – S.I.P.I. Timişoara şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, poliţiştii de frontieră timişeni au confiscat importante cantităţi de ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană. Urmare a finalizării documentării activităţii infracţionale a membrilor grupării infracţionale, procurorul de caz a decis demararea încheierii activităţii de monitorizare judiciară şi luarea măsurilor specifice de anihilare a grupării infracţionale”, au transmis polițiștii de frontieră din Timiș.

Douăzeci de persoane au fost duse la audieri în acest caz, la sediul D.I.I.C.O.T. din cadrul Serviciului Teritorial Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here