ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mașină furată din Italia, descoperită de Poliția de Frontieră la vama Jimbolia. Un sârb a vrut să intre cu ea în România

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 8 iulie 2014 , la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, cetăţeanul sârb, Milan D., în vârstă de 20 ani, la volanul autoturismului ”Fiat Doblo”, fabricat în anul 2000.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpol semnalat ca fiind furat din Italia din anul 2009. Persoana în cauză a declarat faptul că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean sârb şi nu ştia că acesta era furat.

”Lucrătorii noştri i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, totodată, poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a cetățeanului sârb” susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timișoara.

Foto:en.wikipedia.org

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore