Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDouă mașini Skoda Fabia furate, descoperite de polițiștii de frontieră din Timiș,...

Două mașini Skoda Fabia furate, descoperite de polițiștii de frontieră din Timiș, la granița cu Serbia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 3 august 2014, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, respectiv Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, cetăţeii sârbi, Marija M. în vârstă de 40 ani şi Slobodan R., în vârstă de 24 ani, ambii conducând autoturisme Skoda Fabia.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismelor, poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismele figurează în baza de date a Interpol semnalate ca fiind furate din Slovacia (din anul 2001), respectiv Cehia (din anul 2007).

Persoanele în cauză au declarat faptul că au cumpărat autoturismele de la cetăţeni sârbi şi că nu ştiau că acestea erau furate. Autoturismele au fost transportate la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră şi au fost indisponibilizate în vederea confiscării. Lucrătorii Poliției de Frontieră au întocmit celor doi cetăţeni sârbi lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt. Ambele autoturisme au o valoare de aproximativ 5.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare