Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieUltimele vaporașe sosesc la Timișoara până la finele lui iunie. Transportul în...

Ultimele vaporașe sosesc la Timișoara până la finele lui iunie. Transportul în comun pe Bega mai așteaptă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele vaporașe sunt așteptate la Timișoara până la sfârșitul lunii iunie. Cu toate acestea, autoritățile locale nu au putut spune clar de când vor putea fi acestea folosite pentru transportul în comun.

Următoarele două vaporașe sunt așteptate săptămâna aceasta, iar ultimul, până la finalul lunii, spune primarul Timișoarei.

„Mai vin două vaporetto săptămâna aceasta, numerele 5 și 6. Cel de-al șaptelea, ultimul, va veni în 25 iunie. Termenul e 30 iunie și pentru vaporetto. Chiar dacă am avut emoții mari, pentru că știți că nu a venit nimeni la licitație inițial, până la urmă am reușit, firma din Galați e una serioasă și ne livrează vaporașele conform termenelor stabilite”, a declarat primarul Nicolae Robu.

În prima fază, și aceste vaporașe vor intra în teste, la fel ca cele sosite deja la Timișoara. Autoritățile locale însă nu pot menționa clar când va deveni funcțional transportul în comun cu vaporașele. Acestea sunt încă în teste pe Bega, în timp ce RATT instruiește marinari care să le conducă.

Cele șapte vaporașe sunt realizate de firma Spat Yard din Galați, care trebuie să le livreze pe toate până în 30 iunie. Fiecare dintre acestea are o capacitate de 50 de locuri și va circula cu maxim 15 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare