Tupeul șoferilor a fost sancționat, miercuri dimineață, de către polițiștii timișoreni, care au aplicat amenzi pe bandă rulantă. Acțiunea rutieră a durat câteva ore și s-a desfășurat la Pasajul Jiul. Oamenii legii au amendat șoferii care virează ilegal la stânga, de pe bulevardul Republicii spre Calea Circumvalațiunii, dar și pe cei care nu purtau centura de siguranță sau vorbeau la telefon.

Miercuri dimineață, polițiștii rutieri au ieșit în zona Pasajului Jiul, în cadrul unei acțiuni menite să sancționeze șoferii care nu respectă regulile de circulație și depășesc coloana de mașini staționată la semaforul de pe bulevardul Republicii pentru a vira stânga de pe banda a doua. Zeci de șoferi tupeiști au fost sancționați, inclusiv cei prinși vorbind la telefon la volan și cei care nu purtau centura de siguranță.

În total, polițiștii au aplicat 141 de sancțiuni în valoare de 35.250 de lei.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.