AcasăStiriAdministratieNoua creșă din zona Bucovina, tot mai aproape de a deveni realitate!

Noua creșă din zona Bucovina, tot mai aproape de a deveni realitate!

Primăria Timișoara va ceda Ministerului Dezvoltării, un teren de aproape 9.000 mp, în zona Bucovina, unde Compania Națională de Investiții va construi și dota o nouă creșă pentru copiii din zonă. În paralel, pe o porțiune din acel teren Primăria Timișoara, la cererea locatarilor din zonă va amenaja un spațiu verde și un teren de sport.

Noua creșă va avea o capacitate de 70 de locuri va fi construită pe strada Învățătorului din zona Bucovina.

Infrastructura educațională din Timișoara trebuie să țină pasul cu dezvoltarea orașului și mă bucur că prin acest parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, anunțat în vară de ministrul Cseke Attila, reușim deja să pornim construcția acestei creșe. Prioritatea administrației pe care o conduc este să atragem cât mai multe fonduri externe pentru proiectele orașului”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Proiectul de predare a amplasamentului către Ministerul Dezvoltării și CNI va fi dezbătut în ședința Consiliului Local Timișoara de marți.
Construcția creșei va fi făcută din fondurile ministerului, iar Primăria Timișoara va asigura finanțarea pentru racordurile de utilități.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente