Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSuicidal Tendencies și Juliette Lewis au deschis Revolution Festival. Peste 6.000 de...

Suicidal Tendencies și Juliette Lewis au deschis Revolution Festival. Peste 6.000 de vizitatori în prima zi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima zi a Revolution Festival a adunat peste 6.000 de vizitatori la Muzeul Satului. Publicul a fost de-a dreptul fascinat de cei mai așteptați artiști ai verii, la Timișoara: Suicidal Tendencies și Juliette Lewis. Nu au lipsit nici activitățile, reprezentațiile de teatru sau demonstrațiile de skate.

Timișorenii care au trecut vineri pragul Muzeului Satului au avut ce vedea și s-au delectat doar cu muzică de calitate. De la concerte excepționale, la orășelul Lunatica, demonstrațiile de skate, reprezentațiile de teatru și circ, Revolution Festival a avut de toate pentru toți. Amatorii de distracție au avut de ales între una dintre multele scene, iar cei care au vrut să-și tragă sufletul au avut la dispoziție și câteva zone Chill.

Scena Music Guru a fost atracția serii, primii care au animat atmosfera fiind rockerii de la Suicidal Tendencies. La concertul lor s-a cântat și s-a dansat non-stop, publicul fiind fascinat de prestația acestora. Distracția a continuat cu Juliette Lewis, cunoscuta actriță de la Hollywood, care a urcat pe scenă alături de trupa The Licks. Artista și-a făcut apariția cu o șapcă Suicidal Tendencies și a reuși în doar câteva secunde să seducă iremediabil publicul.

„Am fost în multe locuri din lume. Unele nu mi-au plăcut, dar în România îmi place. Îmi place mult. M-am plimbat prin centrul orașului vostru”, le-a strigat de pe scenă Juliette Lewis miilor de fani care au venit să o vadă.

Paradisul de vibe-uri bune și muzici alese de la Muzeul Satului Bănățean a fost completat de Blazzaj, Ritam Nereda, CTC, Roni Size & Krust, Black Sun Empire, Fred V & Grafix feat Dynamite MC sau Mi-tzu B2B Damaja, cu toții fiind prezenți pe Music Guru. De asemenea, toate celelalte scene au avut parte de performeri absolut spectaculoși.

Sâmbătă, distracția continuă la rEVOLUTION Festival, tot de la ora 18.00, cu alți artiști incredibili precum: Planet of Zeus, Skunk Anansie, John Digweed, Maxim DJ Set (The Prodigy) și mulți alții.

Cei care și-au cumpărat abonament vor putea să intre la festival pe baza brățărilor primite vineri. Pentru cei care vor să-și cumpere un bilet de o zi, prețul este de 99,99 lei, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

R:EVOL:UTION Festival, nominalizat pentru The Best Medium – Sized Festival

Cea mai recentă ediție a R:EVOL:UTION Festival, care a adunat peste 25.000 de vizitatori...

Nume noi pe scena Revolution Festival

Mai sunt zece zile până la cea de-a doua ediție a Revolution Festival, eveniment...

Juliette Lewis, în premieră în România, la Revolution Festival

O vedetă de Hollywood va veni în premieră în România. Este vorba despre Juliette...