Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un animal bizar cu cap de cal si corp de porc a „eşuat” pe plajă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O creatură misterioasă a fost descoperită pe o plajă din South Wales.

Bizarul animal are capul asemănător cu al unui cal, în timp ce corpul duce mai degrabă a porc. Nici labele animalului mort nu sunt tocmai comune, acestea fiind asemănătoare celor ale unui urs.

Cadavrul „bestiei” a fost găsit de un bărbat care-şi plimba câinele pe plajă. Omul a făcut poze şi le-a trimis mai departe poliţiei.

Ulterior, poliţiştii au spus că animalul mort este un „Jack Russell terrier” – rasă canină, însă bărbatul care a făcut descoperirea exclude această ipoteză, susţinând că „monstrul” era mult prea mare ca să fie un câine.

Un profesor al Universităţii Swansea susţine că animalul este „Bestia din Tenby”.
sursa:stiri.rol.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

UPDATE 2: COȘMAR pentru o tânără lugojeancă sechestrată și bătută de prietenul ei timp de 22 de ore. Bărbatul a fost AUDIAT

Aproape o zi întreagă a durat coșmarul unei tinere din Lugoj. Sechestrată timp de...

Ion Iliescu ”simte” pericolul: Ați creat un MONSTRU. Dacă pierdeți alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va ierta!

Momente tensionate şi schimburi de cuvinte neortodoxe duminică seara la sediul PSD din București,...