Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mărţişoare „nobile” de la RCM Timişoara pentru femeile ce trec pe la Mall de 1 martie

- Advertisement -

RCM Timişoara va desfăşura în seara zilei de 1 martie 2013, începând cu ora 18:00, în incinta Iulius Mall (demisol), o acţiune în timpul căreia toate doamnele şi domnişoarele care vor trece pe acolo vor fi recompensate cu câte un mărţisor şi nu unul oarecare, ci cu unul deosebit ce are la bază o cauză nobilă.

Acţiunea specială dedicată doamnelor, domnişoarelor şi la modul general primăverii, este una de mulţumire pentru susţinerea constantă de care se bucură formaţia timişoreană, rugbiştii Timişoarei propunându-şi să ofere martişoare-surpriză tuturor femeilor care le vor ieşi în cale. Iniţiativa băieţilor este susţinută anul acesta şi de către antrenorul principal al echipei – Chester Williams – care nu va face notă discordantă, oferind mărţişoare pentru prima dată de când a sosit în România.

Toate mărţişoarele care vor fi oferite vineri, au fost realizate manual, de un bătrân foarte talentat dar grav bolnav. Acesta are nevoie de ajutor pentru a-şi putea plăti tratamentul pentru ulcer varicos. RCM Timişoara a sărit în ajutorul său, cumpărându-i toate marţişoarele, în număr de 300 de bucăţi, sportivii timişoreni ajungând la concluzia că aceste simboluri ale primaverii ar fi binemeritate de doamnele şi domnişoarele care vor veni de 1 Martie 2013, ora 18:00, la demisolul Iulius Mall.

„Haideţi să întâmpinăm prima zi de primăvară alături de echipa de rugby a Timişoarei, campioană a României” este îndemnul celor de la clubul din Ronaţ.

Altfel, începând de duminică, echipa va intra în cantonament, de data aceasta într-un mod inedit la Arsenal Park, pregătindu-se pentru deschiderea sezonului ce va avea loc la sfârşitul lunii martie.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore