Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMărţişoare "nobile" de la RCM Timişoara pentru femeile ce trec pe la...

Mărţişoare „nobile” de la RCM Timişoara pentru femeile ce trec pe la Mall de 1 martie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

RCM Timişoara va desfăşura în seara zilei de 1 martie 2013, începând cu ora 18:00, în incinta Iulius Mall (demisol), o acţiune în timpul căreia toate doamnele şi domnişoarele care vor trece pe acolo vor fi recompensate cu câte un mărţisor şi nu unul oarecare, ci cu unul deosebit ce are la bază o cauză nobilă.

Acţiunea specială dedicată doamnelor, domnişoarelor şi la modul general primăverii, este una de mulţumire pentru susţinerea constantă de care se bucură formaţia timişoreană, rugbiştii Timişoarei propunându-şi să ofere martişoare-surpriză tuturor femeilor care le vor ieşi în cale. Iniţiativa băieţilor este susţinută anul acesta şi de către antrenorul principal al echipei – Chester Williams – care nu va face notă discordantă, oferind mărţişoare pentru prima dată de când a sosit în România.

Toate mărţişoarele care vor fi oferite vineri, au fost realizate manual, de un bătrân foarte talentat dar grav bolnav. Acesta are nevoie de ajutor pentru a-şi putea plăti tratamentul pentru ulcer varicos. RCM Timişoara a sărit în ajutorul său, cumpărându-i toate marţişoarele, în număr de 300 de bucăţi, sportivii timişoreni ajungând la concluzia că aceste simboluri ale primaverii ar fi binemeritate de doamnele şi domnişoarele care vor veni de 1 Martie 2013, ora 18:00, la demisolul Iulius Mall.

„Haideţi să întâmpinăm prima zi de primăvară alături de echipa de rugby a Timişoarei, campioană a României” este îndemnul celor de la clubul din Ronaţ.

Altfel, începând de duminică, echipa va intra în cantonament, de data aceasta într-un mod inedit la Arsenal Park, pregătindu-se pentru deschiderea sezonului ce va avea loc la sfârşitul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Incepe nebunia martisoarelor, la Timisoara. Stim locatiile in care se vor vinde!

Administrația publică locală din Timișoara a anunțat că, începând de mâine, se pot depune...

Vânzarea de mărţişoare la Timişoara, cu reguli stricte. Locaţiile de unde puteţi cumpăra cadouri de 1 Martie

Cei care doresc să vândă mărţişoare de 1 Martie pot solicita, de astăzi, autorizaţii...

Mărţişor special la Aquatim, cu și pentru copiii cu deficiențe de auz

”Copiii şi tinerii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” sunt deja,...