Campionii răpuşi de „zimbrii” băimăreni. RCM Timişoara 15-19 CSM Baia Mare

Etapa a II-a a Superligii CEC Bank a adus pe CSM Baia Mare la Timişoara, pe stadionul Gheorghe Răşcanu din Ronaţ. „Zimbrii” au intrat puternic în prima parte a meciului, iar în minutul 3 deschideau deja scorul printr-o lovitură de penalitate transformată de Samoa. Avantajul nu a durat mult, Calafeteanu reuşind să egaleze în minutl 8. Până la pauză pe tabela de marcaj aveau să se producă alte două modificări cu ajutorul aceluiaşi Samoa, care mai transforma două penalităţi, deşi timişorenii au dominat jocul pe durata primei reprize, însă la cabine se intra cu 3-9, scorul fiind favorabil oaspeţilor.

Pauza nu s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru echipa campioană, băimărenii reuşind să-şi mărească avantajul în minutul 46, după o nouă penalitate transformată de Samoa. Nici arbitrjul nu a fost unul de neglijat, arbitrul fiind straşnic apostrofat de publicul prezent în tribunele arenei din Ronaţ. Timişorenii reuşesc primul eseu prin Fonovai Tangimana, care duce balonul oval până în terenul de ţintă al oaspeţilor, în minutul 67, iar scorul devenea 8-12, însă Calafeteanu ratează apropierea la două puncte de oaspeţi. Din fericire pentru echipa condusă de pe bancă de Daniel de Villiers, „zimbrii” beneficiază de o nouă penalitate, însă acelaşi Samoa trimite mingea în bară, dar nu a fost suficient. Acelaşi „băimărean” reuşeşte un eseu pe fondul unei erori a timişorenilor, iar după transormare, scorul devine 8-19. Campionii s-au străduit pentru mai mult decât atât şi au reuşit un nou eseu prin Kinikinilau, Calafeteanu stabilind scorul final la 19-15.

Pentru RCM Timişoara urmează, pe data de 12 aprilie, deplasarea la Bucureşti acolo unde va întâlni pe CSA Steaua, partida de pe stadionul Ghencea fiind transmisă în direct de TVR 2.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img