Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCampionii răpuşi de "zimbrii" băimăreni. RCM Timişoara 15-19 CSM Baia Mare

Campionii răpuşi de „zimbrii” băimăreni. RCM Timişoara 15-19 CSM Baia Mare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa a II-a a Superligii CEC Bank a adus pe CSM Baia Mare la Timişoara, pe stadionul Gheorghe Răşcanu din Ronaţ. „Zimbrii” au intrat puternic în prima parte a meciului, iar în minutul 3 deschideau deja scorul printr-o lovitură de penalitate transformată de Samoa. Avantajul nu a durat mult, Calafeteanu reuşind să egaleze în minutl 8. Până la pauză pe tabela de marcaj aveau să se producă alte două modificări cu ajutorul aceluiaşi Samoa, care mai transforma două penalităţi, deşi timişorenii au dominat jocul pe durata primei reprize, însă la cabine se intra cu 3-9, scorul fiind favorabil oaspeţilor.

Pauza nu s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru echipa campioană, băimărenii reuşind să-şi mărească avantajul în minutul 46, după o nouă penalitate transformată de Samoa. Nici arbitrjul nu a fost unul de neglijat, arbitrul fiind straşnic apostrofat de publicul prezent în tribunele arenei din Ronaţ. Timişorenii reuşesc primul eseu prin Fonovai Tangimana, care duce balonul oval până în terenul de ţintă al oaspeţilor, în minutul 67, iar scorul devenea 8-12, însă Calafeteanu ratează apropierea la două puncte de oaspeţi. Din fericire pentru echipa condusă de pe bancă de Daniel de Villiers, „zimbrii” beneficiază de o nouă penalitate, însă acelaşi Samoa trimite mingea în bară, dar nu a fost suficient. Acelaşi „băimărean” reuşeşte un eseu pe fondul unei erori a timişorenilor, iar după transormare, scorul devine 8-19. Campionii s-au străduit pentru mai mult decât atât şi au reuşit un nou eseu prin Kinikinilau, Calafeteanu stabilind scorul final la 19-15.

Pentru RCM Timişoara urmează, pe data de 12 aprilie, deplasarea la Bucureşti acolo unde va întâlni pe CSA Steaua, partida de pe stadionul Ghencea fiind transmisă în direct de TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cupa României la rugby revine pe Bega. RCM Timișoara 19-14 Știința Baia Mare FOTO

Eterna rivalitate ruibistică dintre echipele din Timișoara și Baia Mare și-a desfășurat un nou...

Memorialul „Cristi Breb”, un nou succes în materie de sport și distracție FOTO

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, a avut loc ediția cu numărul 12 a memorialului ”Cristi...