Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrimăria scoate ”pe tarabă” locațiile pentru vânzarea de MĂRȚIȘOARE, la Timișoara! Cum...

Primăria scoate ”pe tarabă” locațiile pentru vânzarea de MĂRȚIȘOARE, la Timișoara! Cum poți obține o autorizaţie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Producătorii şi comercianţii de mărțișoare și felicitări pot solicita la Primăria Municipiului Timişoara autorizaţii pentru expunerea şi comercializarea obiectelor destinate Zilei de 1 Martie, în perioada 23 februarie – 2 martie 2015, în spaţiile special destinate din oraş.

Cererile pot fi depuse în perioada 16 – 18 februarie 2015, la camera 12 (ghişeele 3 şi 4) din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8:30-16:30, cu excepţia zilei de marţi, când programul de lucru cu publicul este până la ora 18:30.

Amplasamentele unde se vor comercializa produsele specifice sunt:
– Piaţa Victoriei;
– Platou Ceas Floral-B-dul Proclamaţia de la Timişoara;
– Str. Mărăşeşti;
– Platou Parcul Copiilor;
– Platou Piaţa A. Mocioni – 6 amplasamente;
– B-dul Regele Carol I (de la str. I. Văcărescu până la General I. Dragalina);
– Piaţa Nicolae Bălcescu – Str. C. Porumbescu;
– Platou Dâmboviţa;
– Calea Şagului – Str. Ana Ipătescu;
– Calea Şagului – B-dul Liviu Rebreanu – 2 amplasamente
– Piaţa Zona Soarelui;
– Calea Buziaşului – platou;
– Zona Spitalul Judeţean;
– Str. Daliei (între străzile Al. Vaida Voievod şi Lascăr Catargiu);
– Zona Modern;
– Piaţa Traian;
– Calea Sever Bocu – Str. Sf. Ap. Petru şi Pavel;
– Calea Aradului -str. Liege;
– Calea Torontalului – platou;
– Str. Circumvalaţiunii – platou;
– Str. Circumvalaţiunii – Str. Ghe. Lazăr
– Zona Piaţa Dacia;
– Str. General I. Dragalina – str. Gării;
– Str. FC. Ripensia – 2 amplasamente.

În Piaţa Victoriei vor fi autorizaţi doar comercianţii cu carte de identitate eliberată de SPCLEP Timişoara. Se vor excepta de la regulă studenţii și elevii care urmează studii la instituţii de învăţământ de pe raza municipiului Timişoara. Solicitanţii vor prezenta atât o fotocopie a standului pe care urmează să expună produsele spre comercializare, cât şi a produselor comercializate.

Pe amplasamentele situate pe tronsonul McDonald’s – str. N. Lenau, produsele comercializatre vor fi expuse doar pe stand de expunere vertical (se interzice comercializare produselor pe mese).

Repartizarea locurilor din Piaţa Victoriei se va face în funcţie de numărul de înregistrare, specificitatea produselor, cât şi estetica standurilor. Se interzice amplasarea de corturi şi alte contrucţii provizorii, cu excepţia umbrelelor de culoare alb/crem, fără reclamă şi doar în caz de timp nefavorabil.

Operatorii economici au obligaţia de a deţine la standul de vâzare avizul pentru desfăşurarea ocazională a comerţului ambulant, pe raza municipiului Timişoara, eliberat de către Biroul Autorizare Activitaţi Comerciale şi Publicitare, carte de identitate, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public – în original. Încălcarea prevederilor legisaţiei în vigoare atrage sancţiunea contravenţională a operatorului economic, dar şi retragerea avizului de către emitent.

Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi duce la retragerea avizului eliberat de autoritatea locală a municipiului Timişoara.

Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în Piaţa Victoriei de către un locatar al municipiului Timisoara unui locator cu domiciliul extraurban duce la retragerea avizului şi sancţionarea contravenţională a faptei.

Suprafaţa unui amplasament este de maxim 2 mp, iar fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare