Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii Grupării Mobile din Timişoara luptă pentru combaterea comerţului ILEGAL cu produse...

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara luptă pentru combaterea comerţului ILEGAL cu produse accizabile. Ce captură au făcut în Piața Iosefin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 13 februarie 2015, în urma datelor şi informaţiilor obţinute de către lucrătorii jandarmii, poliţişti din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalităţii de la Secţia 3 şi cu sprijinul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia contrabandei cu produse accizabile, în Piaţa Iosefin din Timişoara, unde au controlat mai multe standuri comerciale din incinta pieţei.

Oamenii legii au depistat trei comercianţi care vindeau produse fără timbru sau cu timbru marcat necorespunzător. De la aceştia au fost ridicate în vederea confiscării, peste 110 sticle de alcool etilic concentraţie 96%, 140 de pachete de cafea, 6 pachete de ţigări şi peste 50 de cutii de cafea solubilă.

Întreaga marfă reţinută a fost predată în custodia lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor lua măsurile legale în ceea ce priveşte sancţionarea comercianţilor depistaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare