STRIGĂTOR LA CER! Chemați să intervină la remedierea unei ”scurgeri” de apă, muncitorii Aquatim ar da ”un TOPOR în cap”! FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Incident neplăcut petrecut sâmbătă, pe strada Pădurarilor din Timișoara! Locuitorii din zonă au solicitat în jurul amiezii, de mai multe ori, prin intermediul Dispeceratului non-stop al Aquatim, intervenția urgentă a unei echipe a companiei, întrucât o țeavă din sistemul de alimentare cu apă s-a spart și ”scuipă” sute de litri de apă pe carosabil (dacă se poate numi astfel strada din beton măcinat, dar asta-i altă poveste).

Deși dispecerul care a răspuns la apelurile cetățenilor, efectuate înainte de ora 12:00, a spus că ”nu este o prioritate! Vom trimite o echipă când va fi disponibilă, deoarece avem lucrări mai importante de făcut. cel mai probabil după-masă, peste câteva ore”, muncitorii au sosit puțin după ora 13:00, iar timp de o jumătate de oră s-au uitat unul la celălalt și se întrebau cum să intervină, deoarece o mașină era parcată în apropiere, iar ei considerau că asta le face intervenția imposibilă. După ora 13:30 s-au apucat în sfârșit de ”săpat”, pentru a remedia defecțiunea, deși n-au găsit proprietarul mașinii care ”îi încurca”, însă, înainte de a trece la treabă, unul dintre bărbații în salopetă, trecut bine de prima tinerețe, a avut o ”ieșire” nepotrivită, care nu face cinste Aquatim-ului.

Văzând că un cameraman amator și-a făcut apriția și a început să filmeze cum apa este evacuată pe șosea, unul dintre muncitori a început să gesticuleze, făcând semn cetățeanului care filma să filmeze în altă parte, chiar dacă acesta se afla pe domeniul public. Mai mult decât atât, un alt muncitor, așa cum se și aude pe înregistrarea video de mai jos, indignat de faptul că bărbatul filma, și-a exprimat mai mult decât zgomotos gândurile, spunând clar că ”N-are de lucru. Să-i dau un topor în cap, poate ar fi mai bine!”.

Am avea curiozitatea să aflăm dacă cei din conducerea Aquatim SA au habar de comportamentul în public al personalului angajat și dacă personalul care intervine pe domeniul public a fost vreodată înștiințat de faptul că ”pe stradă” pot fi filmați și fotografiați de oricine și oricând.

Intervenția echipei Aquatim a început, rămâne să vedem și cum se va încheia și mai ales dacă firma care asigură ”finalizarea” lucrării, asfaltarea sau betonarea străzii sparte, va duce la bun sfârșit acest capitol la care nu excelează.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=BesKOObX2q8&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă...

Deratizarea si dezinsectia reduc programul casieriilor Aquatim din Timisoara

Acțiunilea de deratizare și dezinsecție de la punctele de...

Aquatim majoreaza tarifele la apa potabila si canalizare, din 1 aprilie

Compania care furnizează apa rece în aproape tot județul...

Parcul Industrial Freidorf ramane, marti, fara apa potabila

Compania locală care furnizează apa potabilă în Timișoara, Aquatim,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare