Dorel face victime pe strada Cluj: un timișorean și-a avariat mașina după ce a intrat într-un morman de moloz lăsat nesemnalizat pe șosea

- Advertisement -

Accident de circulație, marți după-amiază, pe strada Cluj. Un timișorean și-a avariat mașina după ce a intrat într-un morman de moloz, lăsat pe șosea de muncitorii care au lucrat recent în zonă.

Timișoreanul circula la volanul unui autoturism Dacia Logan pe strada Cluj, dinspre Podul Michelangelo, spre Spitalul Județean. După intersecția cu strada Eroilor de la Tisa, acesta nu a observat un morman de moloz, lăsat ne-semnalizat pe șosea, a intrat în acesta, a derapat și a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul a fost rănit, iar mașina, avariată. La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție și de prim-ajutor, care au transportat bărbatul la spital pentru investigații.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și urmează ca miercuri să ia legătura cu administratorul firmei care a executat lucrări în zonă și a lăsat molozul pe șosea, ne-semnalizat. Asta deoarece marți el nu a fost de găsit. Din primele informații, responsabilă de lucrarea de pe strada Cluj este compania Aquatim, care a subcontractat firma Superconstruct.

La câteva ore după accident, molozul a fost ridicat de pe șosea.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=LmB1mP-hNgk&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare