ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Paul Walker a fost condus pe ultimul drum ieri, în prezenţa apropiaţilor VIDEO Emoţionant

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trupul neînsufleţit al actorului Paul Walker, decedat pe data de 30 noiembrie ca urmare a unui accident cumplit urmat de un incediu devastator, a fost incinerat, cenuşa sa fiind depusă la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles. La ceremonia solemnă au luat parte numai membrii familiei, între care se numără părinţii Paul Walker Sr. şi Cheryl Walker, precum şi fraţii săi, Caleb şi Cody Walker, dar câţiva prieteni foarte apropiaţi ai actorului care a jucat în celebra serie „Fast & Furious”.

Paul Walker şi bunul său prieten, Roger Rodas, au decedat ca urmare a unui accident urmat imediat de explozia bolidului cu care se deplasau, cu viteză excesivă din primele cercetări ale poliţiştilor, după ce maşina s-a lovit violent de un stâlp iar mai apoi de copaci de pe marginea drumului, pe data de 30 noiembrie 2013.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore