Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPaul Walker a fost condus pe ultimul drum ieri, în prezenţa apropiaţilor...

Paul Walker a fost condus pe ultimul drum ieri, în prezenţa apropiaţilor VIDEO Emoţionant

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trupul neînsufleţit al actorului Paul Walker, decedat pe data de 30 noiembrie ca urmare a unui accident cumplit urmat de un incediu devastator, a fost incinerat, cenuşa sa fiind depusă la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles. La ceremonia solemnă au luat parte numai membrii familiei, între care se numără părinţii Paul Walker Sr. şi Cheryl Walker, precum şi fraţii săi, Caleb şi Cody Walker, dar câţiva prieteni foarte apropiaţi ai actorului care a jucat în celebra serie „Fast & Furious”.

Paul Walker şi bunul său prieten, Roger Rodas, au decedat ca urmare a unui accident urmat imediat de explozia bolidului cu care se deplasau, cu viteză excesivă din primele cercetări ale poliţiştilor, după ce maşina s-a lovit violent de un stâlp iar mai apoi de copaci de pe marginea drumului, pe data de 30 noiembrie 2013.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare