Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişoara protestează împotriva legii "de la hoţi pentru hoţi"

Timişoara protestează împotriva legii „de la hoţi pentru hoţi”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prin proiectul de lege iniţiat de social-democratul Mădălin Voicu şi reprezentantul romilor, Nicolae Păun se amnistiază infracţiunile pentru care Codul Penal şi legile speciale prevăd o pedeapsă privativă de liberate de sau amenda.Deputaţii au adoptat pe articole amendamentele prevăzute în legea amnistiei şi graţierii, potrivit cărora infracţiunile pentru care pedepsele privative de libertate sunt până la şapte ani sunt amnistiate, iar pedepsele până la şase ani sunt graţiate.Amnistia înlătură răspunderea penală pentru infracţiunea săvârşită, în toate formele ei de participaţie penală, autor, coautor, instigator, complice şi participaţie improprie. Dacă intervine după condamnare, ea înlătură şi executarea pedepsei pronunţate precum şi celelalte consecinţe ale condamnări. Un fel de „lege pentru hoţi”, mai pe înţelesul tuturor. Căci oare cine ar fi candidaţii ideal dacă nu Adrian Năstase, Cătălin Voicu sau Antonie Solomon?

Mai multe organizaţii non-guvernamentale timişorene s-au mobilizat, astfel, în vederea organizării unui protest ce va avea loc luni, în Piaţa Unirii. Legea libertăţii pentru cei corupţi a trezit în organizatorii timişoreni, printre care prim-vicepreşedintele Forţei Civice Timiş, Laurenţiu Ştefănescu, dorinţa de ” a elibera ţară”. Mitingul va avea loc începând cu orele 16:30, iar toţi ce care doresc să spună stop nelegiurilor USL sunt invitaţi să se alăture.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

Atracții turistice din Timișoara pentru toamna aceasta

Nu mai este un secret că orașul Timișoara este unul dintre cele mai vechi...

La furat de baterii auto din curtea Selgros

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă, aflați în patrulare aseară,...