AcasăStiriNational si InternationalCNADNR anunță de ce nu s-a ”tăiat panglica” unui lot al autostrăzii...

CNADNR anunță de ce nu s-a ”tăiat panglica” unui lot al autostrăzii care ne duce în Ungaria! Șoseaua e folosită!

Comisia de Recepție la Terminarea Lucrărilor a CNADNR pentru Autostrada Nădlac – Arad, a constatat o serie de lucrări nefinalizate la lotul 1, care a fost deja dat în folosință. Angajații Companiei de drumuri au constat că 40 de bazine colectoare pentru asigurarea deversării apelor nu au fost finalizate, la fel cum s-a întâmplat și în cazul panourilor antiorbire, care nu au fost instalate pe 8,3 km conform proiectului de execuție.

Lipsa realizării drumului tehnologic pe lungime de 50 km în lungul autostrăzii, dar și necurățarea șanțurilor de material care obstrucționează scurgerea apelor s-au numărat printre ”minusurile” constatate de Comisie. De asemenea, pe întreg sectorul inspectat sunt necesare lucrări de reprofilare acostamente, taluze, completare cu pământ vegetal și refacerea cadrului natural.

”Traficul la această dată se desfășoară în condiții de siguranță deoarece lucrările rămase de executat sunt în afara părții carosabile. Recepția de Terminare a Lucrărilor va fi făcută de către CNADNR la data finalizării lucrărilor de remediere semnalate” anunță CNADNR.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente