IULIUS MALL Timişoara sărbătoreşte femeia

- Advertisement -

Primăvara soseşte la IULIUS MALL TIMIŞOARA cu premii la cumpărături, fashion show şi un spectacol dedicat mămicilor, susţinut de prichindeii de la Palatul Copiilor. 

În martie, IULIUS MALL Timişoara sărbătoreşte femeia. Evenimentele organizate în cadrul campaniei „Bubulina se răsfaţă…” sunt dedicate doamnelor şi domnişoarelor. În perioada 1-16 martie 2013, IULIUS MALL răsplăteşte femeile pasionate de shopping cu o mulţime de premii atrăgătoare.

 În fiecare zi, prin tragere la sorţi, clientele vor fi răsfăţate cu seturi de cosmetice Sephora, bijuterii Swarovski, ochelari de soare Optiblu, poşete elegante, vouchere de distracţie la Black Box sau la salonul de înfrumuseţare Creativo. În plus primele 50 de persoane care fac cumpărături în valoare de minim 100 de lei vor primi premii instant. Desigur, şi domnii pot participa la tombolă şi pot câştiga pentru femeia din viaţa lor unul dintre cadouri. Pe 16 martie, un cumpărător, ales prin tragere la sorţi, va primi din partea IULIUS MALL un sejur de relaxare într-o destinaţie de 4 stele: Ramada Resort Aquaworld Budapesta.

Vineri, pe 1 martie, toate femeile participante la tombolă vor fi întâmpinate de IULIUS MALL, conform tradiţiei, cu mărţişoare, iar de ziua lor, pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele vor fi răsplătite cu flori. Tot pe 8 martie, cele mai îndrăgite branduri din mall vor prezenta publicului noile colecţii vestimentare, în cadrul Ladies Fashion Show. Mămicile vor fi şi ele în centrul atenţiei, IULIUS MALL găzduind un spectacol pregătit special de prichindeii Palatului Copiilor pentru Ziua Femeii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Expozitie internationala si concurs la Iulius Mall. Puteti admira peste 100 de pisici din toate rasele

Weekend special pentru iubitorii de pisici din Timişoara. Peste...

Farmec deschide primul magazin Gerovital din Timișoara, la Iulius Mall

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă...

Our Body, gata de oaspeți la Timișoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img