Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDe 8 martie, membrii PP-DD au ieșit în Piața Operei, unde au...

De 8 martie, membrii PP-DD au ieșit în Piața Operei, unde au împărțit flori trecătoarelor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acțiune colectivă de partid cu ocazia zilei de 8 martie.  De Ziua internațională a Femeii, membrii Partidului Poporului-Dan Diaconescu au făcut o surpriză plăcută doamnelor și domnișoarelor din Piața Operei. Timp de zeci de minute, aceștia le-au dăruit  flori alături de calde urări de sănătate, înțelegere și fericire. Fie că se bucurau de soarele plăcut al primăverii sau erau doar în trecere cu treabă, reprezentantele sexului au oferit la schimb, zâmbete și mulțumiri calde, cu promisiunea că nu se vor schimba niciodată și vor rămâne la fel de grațioase, frumoase și perfecte, pentru totdeauna.

„De 8 martie, organizația municipală a Partidului Poporului Dan Diaconescu și organizația județeană a desfășurat o acțiune în Piața Operei de oferire de flori, femeilor și fetelor care au trecut prin această zonă. Cu această ocazie le urez multă sănătate, fericire și să aibă grijă de noi pe tot parcursul vieții. La mulți ani și multă sănătate tuturor femeilor din municipiul Timișoara și din Țara Românească ” a declarat un membru PP-DD, prezent la acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare