Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

De 8 martie, membrii PP-DD au ieșit în Piața Operei, unde au împărțit flori trecătoarelor

Acțiune colectivă de partid cu ocazia zilei de 8 martie.  De Ziua internațională a Femeii, membrii Partidului Poporului-Dan Diaconescu au făcut o surpriză plăcută doamnelor și domnișoarelor din Piața Operei. Timp de zeci de minute, aceștia le-au dăruit  flori alături de calde urări de sănătate, înțelegere și fericire. Fie că se bucurau de soarele plăcut al primăverii sau erau doar în trecere cu treabă, reprezentantele sexului au oferit la schimb, zâmbete și mulțumiri calde, cu promisiunea că nu se vor schimba niciodată și vor rămâne la fel de grațioase, frumoase și perfecte, pentru totdeauna.

„De 8 martie, organizația municipală a Partidului Poporului Dan Diaconescu și organizația județeană a desfășurat o acțiune în Piața Operei de oferire de flori, femeilor și fetelor care au trecut prin această zonă. Cu această ocazie le urez multă sănătate, fericire și să aibă grijă de noi pe tot parcursul vieții. La mulți ani și multă sănătate tuturor femeilor din municipiul Timișoara și din Țara Românească ” a declarat un membru PP-DD, prezent la acțiune.

[responsive_youtube

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore