Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentPetrecere "la înălţime" alături de francezul Mathieu Paga FOTO

Petrecere „la înălţime” alături de francezul Mathieu Paga FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Petrecerea a debutat începând cu orele 23:30 când mult îndrăgitul local şi-a deschis porţile. Costumaţi în stil londonez şi urcaţi pe picioroange, angajaţii clubului timişorean au întâmpinat petrecăreţii cu zâmbete. Decorul a fost unul „british”, marca The Londoners.

Ajuns în premieră în oraşul de pe Bega, francezul Mathieu Paga a dat nuanţă serii de vineri. Timişorenii s-au destins pe sunete deep, soulful şi house, dansând până la primele ore ale dimineţii. Originar din Toulon, a pus bazele primei sale rezidenţe în 2001, în cadrul clubului „Le Fou du Roy”. De-a lungul timpului a împărţit pupitru cu artişti celebri din lumea clubbing-ului, precum Martin Solveig, Bob Sinclar, David Guetta, Roger Sanchez, David Vendetta, Joachim Garraud, Jamie Lewis, DJ Gregory, DJ Paulette sau Niki Belucci. Astăzi, Mathieu Paga continuă să îşi dezvolte pasiunea pentru muzică în clubul Bang, unul din cele mai prestigioase localuri din Dubai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare