Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

UPDATE 2: COȘMAR pentru o tânără lugojeancă sechestrată și bătută de prietenul ei timp de 22 de ore. Bărbatul a fost AUDIAT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Aproape o zi întreagă a durat coșmarul unei tinere din Lugoj. Sechestrată timp de 22 de ore într-un apartament din zona Soarelui, mai exact pe strada Venus, numărul 24, femeia a fost literalmente distrusă de prietenul ei gelos, un psihopat care a bătut-o pe tot parcursul timpului în care a ținut-o captivă.

În vârstă de 26 de ani, lugojeanca este aproape de nerecunoscut, fiind momentan internată într-un centru pentru femeile abuzate, unde primește și consiliere psihologică.

Pe numele său Adrian Claudiu Bajusz, în vârstă de 35 de ani, având dublă cetățenie româno-belgiană, bărbatul care s-a dovedit a fi o „bestie”, un „animal” scăpat în societate, mai are un dosar penal după ce în luna aprilie a fost prin băut la volan, având permisul suspendat însă, chiar și așa, el circula prin oraș cu mașina.

După bătaia care i-a fost administrată de către acesta, tânăra s-a ales cu trei coaste rupte, cu răni la ochi, fără păr în cap și vânătăi pe tot corpul.

„Au mai fost episoade în care mai m-a bătut din cauza unor întrebări legate de trecutul meu, dar niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Ceea ce s-a întâmplat a început tot în urma geloziei sale. După ce m-a întrebat dacă l-am înșelat și cu cine am fost în apartament, a început să mă bată cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap și peste spate. M-a bătut aproape 22 de ore și nu am putut să mă ating de telefon. La un moment dat eram pe jos, lipită cu spatele de perete. M-a prins de păr și în timp ce îmi vorbea vulgar mă dădea cu capul de perete care s-a și rupt, fiind rigips. M-a târât prin bucătărie ținându-mă de păr, iar apoi mi-a smuls părul din cap”, a povestit tânăra.

Lugojeanca a reușit să scape după ce a fost lăsată să coboare ca să cumpere țigări, iar medicul legist i-a recomandat tinerei 21 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu intervin unele complicații. Momentan „monstrul” se află încă în libertate, însă victima a făcut plângere la poliție, iar acum așteaptă ca dosarul să ajungă la parchet.

„Am depus vineri o plângere la Secția 2 Poliție din Timișoara care a fost înregistrată. Clienta mea a fost practic bătută timp de 22 de ore și sechestrată 24 de ore, amenințată chiar cu moartea. Din punctul meu de vedere cred că se poate schimba și încadrarea juridică în tentativă de omor pentru că fata a fost la un pas de a-și pierde viața”, a declarat avocatul tinerei, Sorin Pescarovici.

[responsive_youtube

UPDATE 1. Adrian Claudiu Bajusz este audiat în momentul de față la Secția 2 de Poliție din Timișoara, iar după ce se va termina audierea va fi introdus în arestul IPJ Timiș. Mâine va fi prezentat procurorilor în vederea arestării.

UPDATE 2. Judecătoria Timișoara, a decis arestarea lui Adrian Claudiu Bajusz pentru 30 de zile. Acesta a refuzat și în fața instanței să dea declarații, prevalându-se de dreptul la tăcere.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2Dm44dN_Fkg&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare