ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UPDATE2 SCANDALOS O femeie din Sânnicolau Mare, bănuită că și-ar fi determinat fiicele să se prostitueze. Ce au găsit oamenii legii în urma percheziției

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie în vârstă de 42 de ani, bănuită că și-ar fi trimis fiicele să se prostitueze și că a obținut foloase materiale în urma acestora, a fost reținută de către polițiști timp de 24 de ore. Poliția orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, efectuează în acest moment cercetări față de bănuită.

Se pare că în perioada ianuarie – august, femeia și-ar fi determinat cele patru fiice, precum și pe o altă tânără, să practice prostituția pentru a beneficia de bunuri materiale. În urma cercetărilor a reieșit că tinerele cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu diferiți clienți în apartamente situate pe raza localității Sânnicolau Mare, dar și în Cenad.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor față de persoanele care au beneficiat de favoruri sexuale. Ieri, în 8 septembrie, oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii, de unde au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM.

Momentan, bănuita a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, fiind reținută pentru 24 de ore.

UPDATE 1 Conform unor surse acuzata pe numele Iuliana Moldovan este domiciliată în Cenad.

UPDATE 2 Din ultimele informații, femeia are nu mai puțin de 8 copii, iar pe numele său s-a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore