UPDATE2 SCANDALOS O femeie din Sânnicolau Mare, bănuită că și-ar fi determinat fiicele să se prostitueze. Ce au găsit oamenii legii în urma percheziției

0
1260

O femeie în vârstă de 42 de ani, bănuită că și-ar fi trimis fiicele să se prostitueze și că a obținut foloase materiale în urma acestora, a fost reținută de către polițiști timp de 24 de ore. Poliția orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, efectuează în acest moment cercetări față de bănuită.

Se pare că în perioada ianuarie – august, femeia și-ar fi determinat cele patru fiice, precum și pe o altă tânără, să practice prostituția pentru a beneficia de bunuri materiale. În urma cercetărilor a reieșit că tinerele cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu diferiți clienți în apartamente situate pe raza localității Sânnicolau Mare, dar și în Cenad.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor față de persoanele care au beneficiat de favoruri sexuale. Ieri, în 8 septembrie, oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii, de unde au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM.

Momentan, bănuita a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, fiind reținută pentru 24 de ore.

UPDATE 1 Conform unor surse acuzata pe numele Iuliana Moldovan este domiciliată în Cenad.

UPDATE 2 Din ultimele informații, femeia are nu mai puțin de 8 copii, iar pe numele său s-a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Spune-ţi opinia civilizat!