ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Taxa de tranzit „nevăzută” de şoferi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conform hotărârii date de Consiliul Local Timişoara în luna decembrie a anului trecut, începând cu 1 ianuarie 2014 şoferii vehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care tranzitează Municipiul Timişoara pe traseul Str. Gheorghe Adam (de la intersecţia cu Calea Dorobanţilor) – Str. Avram Imbroane – Str. Aristide Demetriade – Str. Divizia 9 Cavalerie – Str. Amurgului şi retur, sunt obligaţi să achite o taxă de tranzit în valoare de 200 lei/tranzitare.

Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobanţilor (de la intersecţia cu str. Ghe. Adam) – DN 6 km 550+060 – loseaua de centură de nord – Calea Aradului (până la intersecţia cu str. Amurgului) şi retur. Nerespectarea hotărârii se sancţionează cu amendă de 2.500 lei.

Deşi pe aceste căi rutiere trec zilnic sute de vehicule care depăşesc masa maximă autorizată, în urma controalelor efectuate de poliţiştii locali au fost aplicate doar patru sancţiuni. Conducătorii auto au motivat că nu au observat indicatoarele în momentul pătrunderii în zona în care circulaţia le este interzisă. Acţiunile continuă şi în perioada următoare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore