ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Kindlein cântăreţul cu poeziile „featuring” Eminescu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ambulanţa Culturală împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş, invită timişorenii miercuri, 29 ianuarie, începând cu orele 19:00 la spectacolulul Kindlein cântăreţul cu poeziile „featuring” Eminescu. Evenimentul se va derula în Sala Studio a Casei Artelor.

În spectacol vor fi prezentate compoziţii proprii pe versuri de Eminescu, dar şi a altor poeţi clasici şi contemporani. Sound-ul pendulează între folk, rock şi jazz.

„Sunt invitaţi iubitorii de poezie împreună cu cei ce nu iubesc poezia. Mă aştept să vină profa de română dar şi corigentul la limba română. Încerc să transpun poezia de pe raftul bibliotecii într-o vibraţie 2014.”a spus Emil Kindlein.

Chiar dacă este vorba de poezie „cântăreţul cu poeziile” nu e nici pe departe un conformist al folkului. În spectacol chitara electrică şi tobă sunt cât se poate de rock, ca apoi să ajungă natural şi firesc la sonorităţi dulci pe chitară acustică. Pe alocuri atmosfera e condimentată cu piese în care acordeonul ne aduce pe tărâmul şansonetei.

Emil Kindlein se „joacă” în evenimentele sale cu chitara electrică, tobe, acordeon, chitara acustică, percuţii, efecte, microfoane speciale şi cam orice îi pune în valoare act-ul. Astfel, la puntea dintre tot ce este nou, „cool” şi hipsteresc, cu lirismul romantic al „Luceafărului”, se întâlneşte creaţia acestui artist.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore